Selectați pagina

O scoala privata din Londra a fost inchisa din cauza ca s-au opus predarii copiilor despre sodomiti

O scoala privata din Londra a fost inchisa din cauza ca s-au opus predarii copiilor despre sodomiti

In scoala privata respectiva sunt instruiti copii evreilor ortodocsali.

Scoala particulara religioasa pentru fete  Vishnitz din Londra a ramas fara licenta din cauza ca in program scoala lipseau orele despre comunitatea sodomita, relateaza The Telegraph.

“Acest fapt limiteaza dezvoltarea duhovniceasca, morala, sociala si culturala a elevilor si nu promoveaza egalitatea de sanse pentru acei oameni care aleg un alt stil de viata”, au declarat inspectorii.

Felul de a preda al scolii, dupa spusele lor, au dus catre aceea ca elevii “erau protejati despre invatatura diferentei de gen a oamenilor, si mai exact a orientarii sexuale”. Oricum atmosfera care domnea in scoala era “indreptata catre educarea de a respecta pe oricine, indiferent de convingeri sau modul de viata”.

Colaboratorii scolii la rindul lor, au amintit faptul ca conform legii nu sunt obligati sa urmeze intru totul programa scolara recomandata de stat. Concomitent cu acest fapt ei au criticat principiul de a “povesti celor mici despre diferite orientari sexuale”.

In acelasi timp comunitatea sodomita acuza statul ca lasa “portite” pentru scolile religioase, privitor la aceasta intrebare. Unor astfel de institurii li se permite sa isi faca un program mai flexibil in conformitate cu principiile sale religioase.

Sursa: aparatorul.md

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe: