Școală din Texas cu 100% rată de vaccinare nevoită să fie închisă din cauza unei epidemii de tuse convulsivă – iar ei vor să credem că vaccinurile funcționează?

Elevilor care frecventează Școala Catolică “Sfânta Tereza” din Houston, Texas, li s-a acordat o vacanță extinsă de Crăciun ca urmare a unei neașteptate izbucniri de tuse convulsivă care a închis școala timpuriu. Și, ca să vezi, Sfânta Tereza are o rată de vaccinare de 100% – aceasta însemnând că respectiva epidemie de tuse a apărut în rândul unor studenți complet vaccinați.

O declarație oficială făcută de către părintele Phil LLOYD, pastorul unității de învățământ, și de către Melissa ILSKI, directorul școlii, explică faptul că “toți cursanții școlii Sfânta Tereza sunt 100% vaccinați, și că medicii nu sunt siguri de ce copiii vaccinați mai contractează boala.”

“Cu această infecție care se extinde rapid în rândul angajaților și copiilor noștri, am luat decizia să închidem școala și creșa din timp pentru Crăciun”, se mai afirmă în anunț.

În timp ce nici Departamentul de Sănătate al orașului Houston, nici Oficiul Școlilor Catolice nu au solicitat această închidere timpurie, LLOYD și ILSKI au decis “să greșească de partea sănătății și a siguranței”, ținând toți elevii acasă pentru a preveni alte spitalizări de copii.

“În eventualitatea unui uragan, am închide fără dubii școala pentru a garanta siguranța tuturor”, au mai adăugat aceștia în comunicatul lor, comparând rapida extindere a tusei în campus cu un dezastru natural major.

Partea evident interesantă a acestei desfășurări este faptul că toți cursanții Sfintei Tereza fuseseră anterior vaccinați împotriva tusei convulsive, probabil cu DTaP standard, vaccinul combinat pentru difterie, tetanus și pertussis – un alt nume pentru tusea convulsivă.

Pentru mai multe știri în legătură cu pericolele și ineficacitatea vaccinurilor, urmăriți Vaccines.news.

Până și Fox News admit acum că vaccinarea a eșuat în a preveni această epidemie de tuse convulsivă la Sfânta Tereza

Ca răspuns la această știre incomodă pentru lobby-ul pro-vaccinare, Apărătorii Sănătății Copiilor (CHD) au publicat un articol care evidențiază o litanie de informații științifice care atestă că vaccinul DTaP împotriva tusei convulsive acționează nu tocmai strălucitor, și că ar putea în fapt să sporească riscul și extinderea tusei convulsive în rândul copiilor cărora li se administrează.

Aceasta ar explica de ce o școală în întregime vaccinată, în totală conformare cu regulile guvernamentale, se confruntă cu o epidemie majoră de tuse convulsivă care aparent îi determină pe oficialii școlari și pe autoritățile medicale locale să se scarpine în cap nedumeriți.

Vă vine sau nu să credeți, cercetarea prezentată de către CHD evidențiază cum copiii care sunt vaccinați cu DTaP sunt de 15 ori mai predispuși să contracteze tuse convulsivă în jumătatea de decadă care a urmat acestei serii de împunsături (injecții n.t.). Mai mult, aceștii copii vaccinați sunt mai predispuși decât copiii nevaccinați să fie purtători ai tusei convulsive, contribuind la răspândirea ei.

Este puțin probabil să afli despre aceste lucruri din presa corporatistă, deși trebuie să-i recunoaștem lui Fox News meritul de a îndrăzni să publice un articol despre această epidemie în care afirmă clar că aceasta a apărut nu ca urmare a abuzului (excesului n.t.) de excepții medicale și religioase, sau din cauza așa-zișilor ‘anti-vacciniști’ părinți.

“Potrivit relatării Fox News, rata de administrare a vaccinului în școală se afla la 100%”, scrie Madeline FARBER.

Suntem mulțumiți să vedem că Fox News cel pro-vaccinare a recunoscut, cel puțin în acest caz, că vaccinarea nu a funcționat așa cum s-a promis, iar ca rezultat copiii au acum de suferit.

GreenMedInfo, care a fost interzis de către serviciul de știri Mailchimp pentru că raporta adevăruri despre vaccinuri, a compilat mai mult de 30 de studii diferite despre eșecurile vaccinării în rândul populațiilor vaccinate, material pe care îl puteți accesta la acest link.

Mai există de asemenea mii de studii adiționale dedicate acestui topic, pe care le puteți accesa în Baza de Date privind Vaccinarea aparținând GreenMedInfo.

“Ca o consecință a luării noastre de poziție pe acest subiect, am fost cenzurați în mod sistematic, incluzând aici recentele tentative reușite de a ne elimina de pe platforme precum Mailchimp, Pinterest și Google”, notează GreenMedInfo, cu referire la consecințele asociate mediatizării adevărului în privința vaccinurilor.

Tradus & adaptat de Cristian, Sacciv.wordpress.com

Sursa: https://www.naturalnews.com/2019-12-29-texas-school-100-percent-vaccination-shut-down-whooping-cough-outbreak.html