SUPUNE-TE SAU VEI PLATI: New England Journal of Medicine – Ziarul de Medicina spune că persoanele care refuză vaccinurile obligatorii împotriva coronavirusului ar trebui să fie aspru pedepsite, închise în casele lor și concediate de la locul de muncă

Bine ați venit la noul fascism medical din 2020. New England Journal of Medicine, aceeași cârpă științifică falsă care a comis fraude totale pentru a declasa necinstit hidroxiclorochina și a proteja interesele companiilor de vaccinare, spune acum că toate ființele umane trebuie să fie fortate să faca vaccinuri obligatorii. Cei care refuză ar trebui să se confrunte cu pedepse severe, insistă NEJM și ar trebui luate măsuri insidioase pentru a se asigura că nimeni nu poate contesta pedepsele într-o instanță de judecată.

Sursa: Asigurarea absorbției vaccinurilor împotriva SARS-CoV-2, 1 octombrie 2020, N Engl J Med 2020;  383: 1296-1299

„Datorita infecțiozității și periculozității virusului, s-ar putea justifica sancțiuni relativ substanțiale, inclusive suspendarea angajării sau comenzi de ședere la domiciliu pentru persoanele din grupurile desemnate cu prioritate ridicată care refuză vaccinarea”, spune ziarul de medicina New England.

De asemenea, se menționează că personalul medical autoritar ar trebui să ocolească procesul corespunzător, astfel încât nimeni să nu poată contesta ordinele lor în fața unei instanțe judecătorești.

În continuare, se explică faptul că ordonantele de vaccinare nu ar trebui promovate ca ordonante.  În schimb, cei care refuză vaccinurile ar trebui să fie aspru pedepsiți ca o modalitate de a indeplini ordonantele fără a le declara vreodată. „Ordonantele [statului] nu ar trebui să fie structurate ca vaccinare obligatorie (cerințe absolute); în schimb, nerespectarea ar trebui să atragă o pedeapsă”, se arată în ziar.

Și apoi, incredibil, aceeași lucrare continuă să susțină că autoritățile sanitare trebuie să „cladeasca încrederea publicului” printr-un „proces transparent și incluziv”, chiar dacă aceeași lucrare a susținut în mod deschis ca publicul ar trebuisă fie Indus în eroare și constrâns sa se vaccineze.

Din păcate, lucrarea susține că producătorii de vaccinuri nu ar trebui să fie implicați în elaborarea politicilor publice sau în promovarea directivelor de vaccinare, deoarece nimeni nu va mai avea încredere în companiile de vaccinuri. (Uimitor cât de repede s-a întâmplat, nu-i așa?)

Deci, concluzia care rezulta este următoarea:

Autoritățile din domeniul sănătății fac presiuni pentru vaccinurile obligatorii, dar nu le vor numi „ordonante de vaccinare”.

În schimb, te vor pedepsi pentru că ai refuzat să urmezi directivelelor, făcându-ți viața nenorocită.

Aceștia evită orice directive care ar putea fi contestate într-o instanță de judecată pentru a ocoli procesul corespunzător.

Apoi, ei susțin că acesta este modul în care industria vaccinurilor poate „construi încredere” cu publicul, pretinzând că este implicată în „transparență”.

Datorită tiranilor covid-19, întreaga idee a „consimțământului informat” este acum istorie veche în întreaga unitate de științe medicale. Promotorii de vaccinuri cred că sunt noii agenți de aplicare a „Judecătorului Dredd” ai societății și cred că preparatele lor experimentale, oricât de riscante sau periculoase, ar trebui să fie injectate cu forța în toate ființele umane. Cei care rezistă ar trebui să fie aspru pedepsiți, susțin ei, și te vor pedepsi într-un mod pe care nu-l poți contesta într-o instanță de judecată.

Și mass-media de știri false este 100% în spatele tuturor acestor lucruri și vă va denunta dacă va impotriviti.

Urmăriți avertismentul doctorului Carrie Madej într-un nou interviu de acum cateva zile:

De fapt, acestea lansează un sistem de „notare a creditelor sociale pentru vaccinuri” care solicită conformitatea dvs.

Ce urmăriți aici este un sistem de notare a creditelor sociale pentru vaccinuri, care este lansat în toată America, chiar în aceast moment.

Nu faci vaccinul? Ești concediat de la serviciu.

Încă nu vrei vaccinul? Ti se va interzice accesul în magazinele alimentare și cumpărarea de alimente.

Rezistați la mandatele de vaccinare? „Autoritățile” din domeniul sănătății vă vor închide în propria casă, făcându-vă prizonier fără să vă aparati vreodată în instanță, unde ați putea cere aparare împotriva închisorii.

Aceasta este noua tiranie autoritară covid-19 / vaccin și este lansată chiar în acest minut, chiar în fața ta, în toată America. New York tocmai a anunțat un al doilea val de blocaje și nimeni nu opune rezistenta.

Sursa: https://www.naturalnews.com/2020-10-04-new-england-journal-of-medicine-mandatory-coronavirus-vaccines-punished.html

Traducere: Blog-ul Saccsiv