Selectați pagina

O nouă cercetare medicală arată că chimioterapia răspîndește cancerul în întreg organismul

O nouă cercetare medicală arată că chimioterapia răspîndește cancerul în întreg organismul

Noua cercetare efectuată la Colegiul de Medicina Albert Einstein de la Universitatea Yeshiva a descoperit că chimioterapia răspândește cancerul în întreg organismul, provocând o creștere bruscă a celulelor canceroase care circulă în organism (inclusiv plămânii). Condusă de dr. George Karagiannis, cercetarea s-a axat pe tratamentul chimioterapeutic al cancerului de sân, dar studiile ulterioare planifică să vadă cum chimioterapia ar putea răspândi și cancerul altor țesuturi. Cercetarea a fost publicată înScience Translational Medicine și este intitulată Chimioterapia ca neoadjuvant induce metastaza cancerului mamar printr-un mecanism mediat de TMEM –http://stm.sciencemag.org/content/9/397/eaan0026

Un rezumat al rapoartelor de studiu pe care autorii l-au descoperit, este că mai multe tipuri de chimioterapie poate crește cantitățile de complexe TMEM și celulele tumorale circulante din sânge. Se concluzionează că „chimioterapia, în ciuda scăderii dimensiunii tumorii, crește riscul diseminării metastazice„.

Chimioterapia răspândește cancerul, generând o afacere perpetuă pentru profitul industriei cancerului 

Cu alte cuvinte, chiar dacă chimioterapia „diminuează tumorile”, aceasta răspândește cancerul în tot corpul, funcționând ca un fel de activare pentru cancerul viitor (care tocmai se întâmplă să genereze o afacere pentru industria cancerului, bineînțeles). Această cercetare confirmă în continuare exact ceea ce am raportat de ani de zile … și anume că chimioterapia provoacă cancer, pe lângă suferințele pacienților (căderea părului, stări de greață și vomă și rău general, etc.). Acest lucru demonstrează încă o dată că industria cancerului pare mult mai interesată de veniturile ei decât de stoparea cancerului –https://www.naturalnews.com/036725_chemotherapy_cancer_tumors_backfires.html

Nu e de mirare că oncologii folosesc astfel de tactici de tip ,,sperietoare” pentru a încerca să terorizeze femeile în tratamente pentru cancer de sân cu chimioterapie … știu că recrutează un pacient care va produce venituri repetate pe viață, iar ei nu-și vor pierde slujbele!

Industria cancerului este coruptă, condusă de criminali ai medicinei moderne, cum ar fi Dr. Farid Fata, care în prezent servește închisorile pentru diagnosticarea falsă a persoanelor cu cancer, pentru a putea profita de tratamentele de chimioterapie de care nu ar avea nevoie. Colegul său, dr. David Gorski de laCentrul de Cancer Karmanos din Detroit, nu este încă în închisoare, dar a fost raportat la FBI pentru investigație. El rămâne unul dintre cei mai bolnavi și cei mai agresivi sociopați ai femeilor din istoria chirurgiei cancerului, câștigându-și porecla „Gorski Spintecătorul de Sâni”.

El a fost, de asemenea, acuzat de promovarea unor intervenții medicale provocate de cancer, posibil ca mijloc de a-și continua propriile interese de profit în detrimentul sănătății femeilor nevinovate. Dr. David Gorski a fost, de asemenea, legat de „scepticii” lui James Randi, care a fost prins pe o casetă că solicita acte sexuale de la un bărbat tânăr.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *