Selectați pagina

O nouă carte semnată de Dr. Christa Todea-Gross: ABORDAREA INTEGRATIVĂ A BOLILOR CRONICE

Dr. Christa Todea-Gross: Otrăvirea populaţiei cu mercur, medicamente, alimente şi depopularea cu boli degenerative

Cartea se vrea o analiza a mai multor genii din domeniul medicinei, din Germania precum Dr. Mutter, Dr. John Ionescu, Dr. Klinghardt, toxicologi, și specialiști in medicina nucleara, in medicina integrativa si cea alternativa care au scos Germania de sub imperiul „Big Pharma”.

Amintim că în Germania se ajunseseră ca trei pacienți din patru să apeleze la clinici private şi locale, care tratează și vindecă cauza bolii, dar nu ameliorează simptomele bolii, acest lucru făcându-se în scopul vânzării de medicamente și creării de profit, precum de altfel procedează „Big Pharma” globală şi pînă în prezent.

Cele mai otrăvite tari din Europa rămân a fi ţări precum Republica Moldova, Ucraina, Anglia şi Romania, fiindcă medicina rămâne a fi, spre regret, o unealta a depopulării, intoxicării populației cu mercur, prin crearea unui tumult de boli degenerative şi neurologice, prin distrugerea calității sângelui, a creierului, sterilizarea bărbaților, ajungându-se la o depopulare totala.

O boala poate ucide un om, dar o boala degenerativa pe cale genetica poate elimina un popor întreg, ceea ce se si dorește de fapt.

Alimentele sunt îmbibate cu otrăvuri gen pesticide, iar radiațiile globale cauzate de noile tehnologii wireless afectează încă fătul de la naștere.

Bolile se dublează si se triplează, se înzecesc si nimeni nu acceptă un nou concept în medicină, care sa trateze bolnavii , iar nu să îmbogățească Big Pharma, înfometata de bani si profit, care are nevoie de stadiul ameliorat al bolii pentru a vinde la nesfârșit producția ei de medicamente.

Un pacient vindecat este un client pierdut, aceasta e zicala si deviza in care trăim astăzi, spre regret. Medicii, in cea mai mare parte, nu salvează vieți, ci omoară viata. Doar un mic grup de cercetători, toxicologi au decis sa spună adevarul pentru ca oamenii sa se vindece.

Din cuprinsul cărţii Dr. Christa Todea-Gross – ABORDAREA INTEGRATIVĂ A BOLILOR CRONICE:

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке