Selectați pagina

O minune recentă cu veşmintele Sfântului Ioan Maximovici

O minune recentă cu veşmintele Sfântului Ioan Maximovici

Cu câțiva ani în urmă, în orașul Mulino, Oregon, în Statele Unite, a avut loc un eveniment uimitor și minunat. Aceasta i s-a întâmplat unei femeie evlavioasă de origine din Rusia, care a fost membră a Bisericii Ortodoxe a Noilor Mucenici ai Rusiei, unde preotul este Serghei Sveshnikov. Veşmintele Sfântului Ioan sunt păstrate în această parohie.

Această femeie era în ultima săptămână a sarcinii (chiar înainte de ziua preconizată a nașterii) și a mers la cabinetul medicului pentru verificarea generală finală. În timpul verificării, toată lumea a fost șocată, deoarece doctorul l-a diagnosticat pe copil ca mort în pântecul femeii. I s-a spus că au apărut defecte congenitale și că va fi obligată să-i dea naştere imediat copilului mort. Femeia a leșinat și, când și-a recăpătat simțurile, i s-au administrat medicamente care i-ar fi făcut să înceapă contracțiile, travaliul și nașterea.

Ea a cerut să se oprească imediat și a cerut să fie chemat preotul, părinte Serghei. Când părintele Serghei a aflat ce se

întâmplă, i-a spus să nu facă nimic și să-l aștepte. Apoi a sosit cu veșmintele Sf. Ioan și le-a format într-o cruce peste abdomenul femeii. Spre surprinderea tuturor, ecranul cu ultrasunete a arătat că inima copilului a început să bată din nou! În scurt timp, copilul sa născut în viață și sănătos și a fost numit Ioan în cinstea Sfântului.

Sursa: agapienxristou.blogspot.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке