Selectați pagina

O mamă a postat imaginile cu un bebeluș pierdut la 14 săptămâni de sarcină: „Nu e doar o aglomerare de celule!”

O mamă a postat imaginile cu un bebeluș pierdut la 14 săptămâni de sarcină: „Nu e doar o aglomerare de celule!”

După ce și-a pierdut copilul, o mamă a postat povestea ei pe facebook, cu speranța că va convinge cât mai mulți de faptul că un făt la doar 14 săptămâni este un organism format, complex.

Femeia era însărcinată în 3 luni și jumătate când a pierdut sarcina.

Mama a 5 copii, Felicia Cash a fost surprinsă de cât de dezvoltat era copilul din uterul său la doar 14 săptămâni și 6 zile.

„E perfect și minuntat dezvoltat, pâna la degete. Până și unghiile sunt formate și vizibile. Micuțele vene ce i-au purtat sângele prin corpul său micuț pot fi văzute prin pielea lui delicată, si chiar și mușchii îi sunt vizibili. La mai putin de jumatate din timpul de gestatie el e cat se poate de evident uman, nu o aglomerare de celule, nu o bucata de carne neformata. Inima lui micuta deja batea la 16 zile de la conceptie si ii pompa sangele. Exista conceptia gresita ca daca nu il auzi sau vezi, nu se intampla, insa inima lui micuta batea, chiar daca era prea mic sa se auda sau sa fie vazuta.”

Felicia și sotul ei au încercat să aibă un copil timp de 13 ani, înainte de a decide să ia copii în regim de plasament. Cuplul a adoptat 3 fetițe. La câteva ore după ce au finalizat adopția a 3 surori, pe care inițial le-au luat în plasament pentru 2 ani, până la finalizarea actelor, au aflat că familia avea să se mărească cu înca un membru.

„In dimineata de dupa ce am semnat actele de adoptie, am aflat ca eram insarcinata. 8 luni mai tarziu s-a nascut primul nostru fiu. La cativa ani dupa, s-a nascut si cel de-al doilea.”

În primăvara anului 2017, Felicia a rămas din nou însărcinată, de această dată cu gemeni. La 6 săptămâni însă au apărut complicațiile, ce au fost semnalate de sângerări. Unul din gemeni murise, însă celălalt era sănătos și puternic, spuneau medicii. Pe 24 iulie însă, sângerările au apărut din nou. Mamei i s-a rupt apa și a pierdut sarcina. În acele momente a simțit însă nevoia să surprindă în imagini viața copilului pierdut, pentru a le ajuta și pe alte femei să ia o decizie informată legată de avort.

„Stiu ca multe femei simt ca n-au incotro, apoi regreta decizia luata. Sunt multe persoane care ar sta de vorba cu ele, sa le ajute sa treaca peste aceste momente. Nu invinuiesc si nu condamn pe nimeni, pur si simplu imi ofer condoleantele si sper la un viitor mai bun.”

Facebook a înlăturat câteva dintre pozele pe care femeia le încărcase în postare, acestea fiind cel mai probabil raportate de alți utilizatori.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке