Instanța din Lisabona constată practic că NU au murit de covid 17.000 de portughezi – așa cum au declarat oficialii statului, ci…152!!!

instanta din lisabona despre covid

O instanță constată că doar 0,9% din „cazurile verificate” au murit de COVID, restul au fost …minciuni oficiale!!!

Observăm patternul comun: în toate țările lumii, guvernele au supradimensionat numărul morților de gripă dar și al infectaților cu scopul de a hrăni stresul și teroarea în populație. Obiectivul este concret, premeditat și perfect implementat până acum: Oile panicate vor accepta benevol serurile letale astfel că genocidul va îmbrăca haina mincinoasă a …voluntariatului! Dacă în primele luni ale anului, fricoșii alergau spre abatoare să se injecteze rapid, azi, locațiile „morții” sunt aproape goale. Între timp, mii de injectați îngroașă lista morților și alte zeci de mii se luptă cu efectele adverse grave acasă ori în spitale.

Ce fac guvernele, agențiile medicamentului și OMS-ul deși statisticile post-injectare arată cifre uluitoare privind numărul victimelor? Nimic pozitiv! Continuă liniștite injectarea prin restrângerea ultimelor drepturi și libertăți ale oamenilor. De curând au început să ucidă și copiii! Într-o lună-două vor injecta și bebelușii!

Toate statisticile lumii arată că gripa a sucombat demult dar demenții multimiliardari în complicitate cu guvernele corupte nu se opresc din crime. Îi doare fix la bască de faptul că minciunile le-au fost devoalate de realitatea obiectivă pen’că …justiția e tot în buzinarul lor și rămâne MUTĂ!

Criminalii psihopați continuă să strângă în menghină destinele oamenilor și să amenințe cu alte nenorociri prezentate a fi iminente! Au mult de „lucru”: până în 2030 trebuie să ucidă 95% din populația lumii! Ce naivi sunt cei care au azi – ÎNCĂputere de decizie! Și aici mă refer în special la magistrați și parlamentari. Ei cred că vor face parte dintre cei 500 milioane de oameni vii 😂

Nu, domnilor, veți fi la rândul vostru sacrificați pentru că rând pe rând se vor secera toate instituțiile. Le sunt inutile. Ce nevoie mai au de instituții când ei decid cine trăiește, cine moare, ce firme TREBUIE să falimenteze, ce sector al economiei TREBUIE să pună lacătul pe ușă, ce AVEM VOIE să mâncăm, unde avem voie să mergem, câți copii avem voie sau nu să naștem, cum să ni se educe copiii în pornografie de la ZERO ANI, cum putem trăi fericiți fără a deține în proprietate nici măcar un fier de călcat etc… Citiți-le planurile și poate veți înțelege mai bine!

Ieri se întreba cineva pe o platformă socială: „Mai există persoane ca mine care regretă că s-au vaccinat?” Unii i-au răspuns afirmativ, alții i-au atras atenția să nu cadă în „gașca conspiraționiștilor”, alții i-au urat sănătate, mai ales din toamnă. Eu zic că fiecare trebuie să-și asume conștient faptele.

Când VIAȚA MEA depinde de o decizie, logic ar fi s-o IAU în avantaj personal, NU în favoarea unui grup și nici a unei colectivități. Este viața mea și EU decid ce fac cu ea. Deciziile trebuie să fie asumate și neregretabile. Doar o analiză superficială a situației și precipitarea în acțiune va naște regrete ulterioare.

Să ne reamintim că pentru unii „vaccinul” înseamnă a-i proteja pe ceilalți!?! 😂😉

În aceste cazuri avem de-a face cu indivizi al căror IQ e sub 60! Ce șanse are cineva să lămurească de orice acești tembeli? Dacă-i întrebăm și despre imunizare, i-am blocat definitiv.

Trăim într-o fraudă de dimensiuni planetare și fără precedent în istoria cunoscută a omenirii!

Sursa: https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/lisbon-court-rules-only-0-9-of-verified-cases-died-of-covid-numbering-152-not-17000-claimed/

Traducere şi comentarii: Blogul România fara justitie