Selectați pagina

O femeie din America s-a căsătorit cu o gară de tren. Pasiunea din cuplu nu a dispărut nici după șase ani de relație.

O femeie din America s-a căsătorit cu o gară de tren. Pasiunea din cuplu nu a dispărut nici după șase ani de relație.

Pentru Carol Santa Fe, o femeie de 45 de ani din orașul american San Diego, ziua de Crăciun a anului 2013 a fost cea mai fericită din viața ei.

Atunci femeia s-a căsătorit cu Daidra, dragostea vieții ei. Relația a început în 2011, dar Carol spune că este îndrăgostită de soțul ei de la vârsta de nouă ani. Numele real al soțului este Santa Fe. Gara Santa Fe din San Diego, cu care are o relație din 2011.

Carol spune că reușesc chiar să facă și dragostea, descriidu-se ca o femeie sexual obiectuală, o persoană care este atrasă sexual de clădiri și obiecte. Această înclinație sexuală spune că și-a descoperit-o la vârsta de 40 de ani, când a căutat pe internet detalii despre acest aspect. Până în acel moment avusese relații și cu bărbați, cea mai lungă fiind de 18 luni, dar spune că niciodată nu au satisfăcut-o ca momentele petrecute cu și în gata Santa Fe. Tot actul se desfășoară mintal, motoarele pornite ale trenurilor incitând-o foarte mult.

Își vizitează în fiecare zi soțul

Femeia face în fiecare zi o plimbare de 45 de minute cu autobuzul pentru a petrece timp cu clădirea gării, pe care o mângâie și o sărută.  „Sunt căsătorită cu gara din Santa Fe, numele ei este Daidra.  Nu am început o relație până în 2011, dar eram îndrăgostită de gară de când aveam nouă ani. Când ne-am căsătorit i-am spus că o iau ca partenerul meu.  A fost cea mai fericită zi din viața noastră”, le-a spus Carol jurnaliștilor de la Mirror. Femeia susține că momentele de tandrețe cu gara Santa Fe sunt identice cu acelea când săruta un bărbat. Ea spune că nu este nebună, atitudinea ei putând fi comparată cu cea a lesbienelor sau homosexualilor.

Își ascunde orgasmul de controlori

Ea își amintește și prima partidă de amor.  „Ne-am desăvârșit prima dată dragostea acum câțiva ani când am simțit peretele din spatele meu și am simțit o energie fantastică. M-am apropiat de orgasm și m-am speriat că aș putea fi prinsă de personalul stației”, își amintește femeia. Ea spune că nu vrea să își manifeste orgasmul în public pentru a nu risca să i se interzică accesul în gară. Spune că îi place să se plimbe, să se uite la partenerul ei și să se bucure de compania sa. „Daidra și cu mine vorbim despre lucruri normale, îi spun întotdeauna cum a fost ziua mea”, a adăugat ea. Femeia a compus și o mica poezie pentru iubitul ei.

„Nu pot să plec niciodată din San Diego, pentru că iubitul meu este aici.

„Nu aș putea să iubesc niciodată o altă stație de tren – ea este singura.”

O femeie din Franța s-a căsătorit cu Turnul Eiffel

Carol nu este singurul caz de acest gen din lume.  Erica Eiffel, de asemenea o femeie atrasă de obiecte, s-a căsătorit cu Turnul Eiffel din Paris în 2007. Ei i-a fost interzis accesul în prejma turnului după ce a fost prinsă de mai multe ori sărutându-l.  Un alt caz este Eklöf Berliner-Mauer, care a fost prins în tandrețuri cu zidul Berlinului în 1979 și se crede a fi prima persoană care pretinde că are o astfel de atracție.

Sursă: evz.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *