Selectați pagina

O femeie descrie chinurile ce le suporta in urma implantului cu cip

O femeie descrie chinurile ce le suporta in urma implantului cu cip

O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale si chinurile pe care acestea le provoaca: Dureri fulgeratoare din coloana pana in varful picioarelor, dureri de cap, de stomac, crampe, spasme, arsuri ale pielii, lipsa de concentrare, tinitus, vibratii si mancarimi la scanarea pielii – persistente, ridicarea necontrolata a tensiunii arteriale, ameteli, stari de voma, tortura prin invadarea permanenta a intimitatii, dependenta de doctori pentru a-i prescrie tratament impotriva efectelor cipului.

Un om care poarta asemenea dispozitiv nu va mai avea libera alegere asupra gandurilor si actiunilor sale, va fi ca o masinarie teleghidata de altii, programata pentru consum, pentru a ucide, pentru a fi la dispozitia permanenta a sistemului, adica un robot. Oricand acesta va vrea sa se revolte, va fi eliminat, iar cand cineva din sistem va avea nevoie de organele sale, le va “darui”. Oamenii controlati cu microcip s-au mai plans ca aud voci naucitoare in cap, de sunete insuportabile in ureche care ii scoteau din minti si ii provocau sa execute anumite ordine. Acum intelegeti cum se efectueaza si acele atacuri armate si crime prin scoli?

Sursa: vremuritulburi.com

1 Comentariu

  1. Iorga

    Rahatul ăsta de America va dispărea prima de pa fața pamîntului cînd Dumnezeu va hotărî , sunt niste proscriși fara frică de pronia cerească.Asta este lucrarea diavolului pe ultima sută de metri.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *