Selectați pagina

O fata de 9 ani a orbit si a paralizat dupa ce a facut un vaccin antigripal! Iar autoritatile vor sa ne vaccinam obligatoriu copiii…

O fata de 9 ani a orbit si a paralizat dupa ce a facut un vaccin antigripal! Iar autoritatile vor sa ne vaccinam obligatoriu copiii…

O fetita de 9 ani din Texas (SUA) este tintuita la pat la Spitalul de Copii din Houston (Texas), dupa ce a fost injectata cu un vaccin antigripal, potrivit site-ului natural.news, care citeaza un reportaj al televiziunii KRTK-TV.

Brianna Browning, eleva in clasa a 4-a, era “perfect sanatoasa”, inainte de a fi injectata cu un vaccin antigripal la scoala. Acum, ea este paralizata de la brau in jos si complet oarba. Simptomele ei au inceput la aproximativ opt ore dupa ce a facut vaccinul, atunci cand fata a inceput sa aiba varsaturi abundente, care au continuat in ziua urmatoare.

Brianna a primit vaccinarea joi, iar peste doua zile, sambata, ea era paralizata de la brau in jos. Medicii au diagnosticat-o pe fetita cu encefalomielita diseminata acuta, care este cunoscuta a fi declansata de vaccinuri. Nu este clar ce tip de vaccin antigripal a primit fata.

Iata reportajul KTRK:

 O familie din regiunea Galveston este convinsa ca fiica lor a suferit o reactie rara la vaccinul antigripal. Brianna Browning, in varsta de 9 ani, se afla in spital din 17 octombrie. Parintii ei spun ca fata era sanatoasa, dar apoi, a paralizat si si-a pierdut vederea.

“E oribil. Ne omoara”, a declarat Johnny Alexander, tatal vitreg al fetei. Eleva din clasa a 4-a iubea sa sara si sa se joace in nisip, iar dupa ce a facut un vaccin antigripal la scoala ei, pe 15 octombrie 2015, sanatatea ei s-a deteriorat. “Stim din strafundul inimilor noastre ca acest vaccin gripal i-a facut rau. Opt ore mai tarziu, ea a avut varsaturi abundente, iar sambata, ea era paralizat de la brau in jos si oarba”, a declarat Brenda Faulk, mama Briannei.

Brianna se afla in prezent la Spitalul de Copii din Texas. Medicii inca nu stiu ce s-a intamplat sau de ce, dar parintii sunt convinsi ca totul are legatura cu vaccinul antigripal.

P.S. Site-ul Almeea.ro a prezentat de mai multe ori pe site cat de periculoase sunt vaccinurile facute, care, socant, vor fi obligatorii pentru copii si Romania, iar parintii care se opun ar putea face chiar si inchisoare! Cine isi asuma responsabilitatile pentru asemenea tragedii ca cele din America?

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.