Selectați pagina

O cruce din centrul Bucureștiului a fost profanată de activiști pro-gay

O cruce din centrul Bucureștiului a fost profanată de activiști pro-gay

cruce-bucurestiCrucea de piatră din inima capitalei României a fost profanată de persoane necunoscute. Acestea au desenat acronimele comunității amatorilor de deviații sexuale.

Crucea de piatră din Piața Unirii de la București a fost profanată de persoane necunoscute, care au inscripționat cu litere negre „LGBT”, comunică portalul ActiveNews.ro, citat de ro.sputnik.md.

Monumentul a fost instalat în 1999, în prezența președintelui de atunci al României, Emil Constantinescu, pe locul în care a fost planificată iniţial construcția Catedralei Mântuirii Neamului. Însă autoritățile au ales ulterior un alt loc.

Nu este prima oară când grupurile care susțin homosexualitatea acționează violent, menționează sursa citată. În luna martie, un cort al Coaliției pentru Familie, care colecta semnături pentru definirea noțiunii de familie în Constituție, a fost vandalizat de un grup pro-gay, care și-a asumat acțiunea printr-un comunicat.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. V.M.

    Trebuie de găsit și de pedepsit aspru, prin amenzi mari. Cum acționează patriarhia? Oare sunt prea ocupați cu unirea? Prin o colaborare a Patriarhiei cu MAI se poate de găsit pe nebuni!

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.