Selectați pagina

O colecţie înfricoşătoare de schelete… Rămăşiţe preţioase ale “moaştelor” catolicilor din “bisericile” Europei

O colecţie înfricoşătoare de schelete… Rămăşiţe preţioase ale “moaştelor” catolicilor din “bisericile” Europei

NR: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Ecumeniştii care au ocupat abuziv biserica noastră, numesc pe ereticii catolici – fraţii săi, declarînd că au o credinţă şi valori morale comune. Priviţi mai jos la pozele cu “sfinţii” aceştor eretici bolnavi duhovniceşte. Voi aţi avea curaj să vă închinaţi la astfel de “moaşte”? Din păcate ecumeniştii care sunt în comuniune cu catolicii, se pare că se închină, pentru că ei nu pot să îl jignească pe fratele lor iezuit Francisc şi pe armata sa de servitori ai satanei. 

Rămăşiţi incredibile ale “sfinţilor” catolici, împodobite cu pietre preţioase şi ornamente, au fost descoperite de cercetătorul Indiana Bones – un istoric american şi vînător de antichităţi, care a descoperit o colecţie ciudată de 400 ani de bijuterii încrustate în schelelete, care se odihnesc îon “biserici” din întreaga Europă.

În secolul 16, mii de schelete au fost găsite în catacombele romane şi la ordinul Vaticanului au fost expuse în oraşele din Germania, Austria şi Elveţia. Ele au fost distribuite între “bisericile” catolice şi instituţiile religioase pentru a înlocui “moaştele” distruse în rezultatul reformei protestante din anii 1500.

Înainte de a apărea în “bisericile” catolice, fiecare schelet a fost aten decorat cu aur, argint şi pietre preţioase. Acettea au fost redenumite în “sfinţi”, deşi nici unul din ele nu corespundea acestui titlu după toate regulile stricte ale “bisericii” catolice, care cerea ca “sfinţii” să fie canonizaţi. Dar, în sec. 19, aceste schelete au devenit o amintire dureroasă despre trecutul întunecat al catolicilor, de aceea multe dintre ele au fost deposedate de podoabe şi aruncate ca pe nişte obiecte inutile.

“Sfînta” Valeria

“Sfintul” Frederick din Melk, Austria

“Sfîntul” Albert din Burgrain, Germania

“Sfînta” Lucia din Heiligkreuztal, Germania

“Sfintul” Benedict din München

“Sfînt” necunoscut, numit Deodatus

“Sfîntul” Valentin din Waldsassen

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Anatol

    biserica catolica a ARS PE RUG 40.000 de femei doar in landurile din Germania!!

    Au torturat picurati cu ceara sau inecati cu un apa, sau pusi pe ghilotina pe milioane de oameni in Europa.

    Ciuma bubonica a fost o pedeapsa de la Dumnezeu pentru crimele Vaticanului catolic in Europa! Trei sferturi din populatia Europei a murit atunci

    Răspuns

Urmăritori / Pingbacks

  1. Nu papismului: O colectie de hoituri ale „sfintilor” papistasi, sunt puse spre închinare | ganduri din ortodoxie - […] aparatorul.md: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Ecumeniştii care au ocupat abuziv biserica noastră, numesc pe ereticii papistasi –…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *