Selectați pagina

O candelă de la Schitul “Sfânta Ana” se mişcă în CRUCE de două zile

O candelă de la Schitul “Sfânta Ana” se mişcă în CRUCE de două zile

De câteva zile o știre legată de Muntele Athos se transmite cu viteză uluitoare. Publicată inițial de Romfea.gr, ea a fost grabnic tradusă în mai multe limbi, inclusiv în limba română, fiind preluată de nenumărate site-uri și bloguri ortodoxe, dar și laice. 

sf-ana-icoana-de-la-agia-anna-skiti

Athoniţii sunt foarte gânditori în ultimele 48 de ore în urma minunatului eveniment ce are loc în Schitul „Sfânta Ana” de la Muntele Athos.

O adevărată minune se petrece în faţa ochilor călugărilor şi pelerinilor care vin la Schitul Sfânta Ana din Muntele Athos – o candelă mare ce se află în faţa Uşilor Împărăteşti din Biserica schitului se mişcă continuu în formă de cruce din dimineaţa zilei de 12 aprilie, scrie agionoros.ru. Într-o convorbire pe care a avut-o un monah din schit cu Romfea.gr ne-a informat că deja de două zile candela, care se află înaintea Uşilor Împărăteşti din Biserica mare a Sfintei Ana se mişcă în formă de cruce. La întrebarea dacă în acest moment se întâmplă acest lucru, a subliniat: „Nu pot să explic asta, dar dacă veţi vedea aşa ceva este cutremurător”.

Potrivit agionoros.ru, în aceste zile ar urma să aibă loc o întrunire specială a Sfintei Chinotite (Consiliul de conducere al Sfântului Munte Athos format din toţi reprezentanţii celor 20 de mănăstiri din Sfântul Munte) pentru a da o interpretare minunii ce se petrece la Schitul Sfânta Ana. Schitul se află pe teritoriul Mănăstirii Marea Lavră, cea dintâi aşezare chinovială din Athos.

Foto: Sf. Ana, Icoana făcătoare de minuni de la Agia Anna Skiti

Sursa: sfantulmunteathos.wordpress.com

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

4 Comentarii

 1. Nelu

  Fraţilor, cred că acesta e semn că ne aşteaptă mari nenorociri. Ce ne rămîne altceva de făcut decît să ne rugăm?! Să ne împăcăm cu duşmanii, să-i iertăm pe toţi şi să ne pocăim că zilele rele sînt.

  Răspuns
  • BIA

   Dar poate e semn ca Dumnezeu e cu noi si sa nu ne temem de nimic, sa marturisim credinta caci el ne apara? 🙂

  • sceptik

   Da, culca-te pe urechea stanga şi dormi, ca Dumnezeu e cu tine şi te apara!

   Că ne gândim la nenorociri e firesc, suntem nişte păcătoşi şi atît, nimic bun nu merităm pentru păcatele noastre. Si sfintii au proorocit ca vor fi nenorociri, si Apocalipsa spune. Cine te impiedica sa nadajduiesti la ajutorul lui Dumnezeu si sa te pocaiesti, in acelasi timp?

   De ce candela se misca anume in forma de cruce, te-ai gandit? Crucea pe care S-a rastignit Mantuitorul pentru pacatele noastre e semn de liniste, da? Intai rastignire si apoi inviere… Doamne-ajuta-ne!

 2. marele Păcătos

  2013 este începutul tulburărilor

  13 – simbolism preluat de satanişti-cabalişti

  papistaşul de la Roma în data de 13 luna a 3-a anul 2013 a fost pus, de aici şi rezultă, ceva are să fie, însă nimeni nu vor percepe din cei ce aşteaptă la icoana antihristului, ci cei ce priveghează şi pun mai presus de toate Rugăciunea şi împlinirea cu viaţa Sfânta Evanghelie!

  ce are să fie?
  are să fie, “sobor ecumenic” al spurcaţilor, posibil să-l pună pe ereticul Francisc în capul Bisericii Ortodoxe, numai că deja atunci nu v-a mai fi biserică ci adunătură de trădători.
  Verişoara mea a avut o vedenie cum în sat la ea slujeşte un papistaş cu chipiu de a lui şi are 2 coarne..
  Sfinţii au zis că vor schimba slujbele, catolicismul va domina peste toţi TRĂDĂTORII şi neştiutorii.
  Agonisiţi prescuri tăiaţi-le mărunt, uscaţile şi strângeţi agheazmă, în caz că schimbă slujbele la “biserică” v-a fi păcat să mergi.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.