Selectați pagina

Am ajuns să o vedem și pe asta: Nuntă homosexuală în familia regală din Anglia

Am ajuns să o vedem și pe asta: Nuntă homosexuală în familia regală din Anglia

Lordul Ivar Mountbatten, vărul reginei Elisabeta a II-a, se va căsători, în august, cu partenerul său James Coyle, aceasta fiind prima nuntă gay din familia regală a Marii Britanii, scrie stirileprotv.ro

Lordul Ivar Mountbatten a fost căsătorit cu Penny Mountbatten, alături de care are trei fiice. Viitorul mire a declarat, pentru Daily Mail, că abia așteaptă momentul în care își va uni destinul cu partenerul său.

“Am vrut să fac asta pentru James. El nu a mai fost căsătorit.

Pentru mine nu este atât de importantă ceremonia, având în vedere că am mai fost căsătorit, însă o fac pentru el. James nu a avut parte de stabilitate, cum am avut eu, și mi-aș dori să-I pot oferi asta”.

Nunta este programată să aibă loc la finalul acestei veri, într-o ceremonie privată pe proprietatea sa privată din Devon.

De asemenea, lordul Mountbatten a mai adăugat pentru Daily Mail că cele trei fiice sunt foarte fericite pentru el și abia așteaptă fericitul eveniment.

“Când i-am mărturisit fiicei mele, Ella, m-a liniștit, spunându-mi că nu e mare lucru și că astfel de relații sunt absolut normale în zilele noastre.”

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. nisof

    Anglia trãdãtorului Chrichill aliat cu Stalin, se duce pe rîpã! Anglia este o tarã de homosexuali, parade gay, porci deprãvati, iar englezi timpiti-holocau$tizati si au ales um Tigan din Pakistan ca primar al Londrei! Iar în Londra, englezi lui Churchil deja sunt minoritari, majoritari sunt Tigani din India, Pakistan, Bangladesh si Negri din África! Bravo “tovarãse lord” Churchil iai fericit pe englezi, iar Anglia ta va dispare din istorie, distrusã de musulmani!

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *