Mai toată lumea a aflat că testele dau erori mari, de zeci de procente, lucru care face statisticile Covid cât se poate de îndoielnice. Peste toate, în mod misterios 😉 , nu prea au mai apărut cazuri de gripă în acest sezon. Cârcotașii zic că majoritatea cazurilor de gripă au fost băgate cu sacul la cazurile de Covid, ca să dea bine la „bau-bau”. Autoritățile explică imposibilitatea statistică (prin comparație cu anul trecut) zicând că măsurile de protecție – spălat pe mâini, distanțare, mască – sunt factorii care aproape au eliminat gripa din țară. Unii naivi ar putea să îi creadă…

Totodată, în anul 2020 au murit mai puțini români decât în 2019, la general, dar și pe secțiunea bolilor aparatului respirator, unde atacă și Covid-ul (Citește AICI). Uimitor, nu-i așa, în condițiile în care Arafat și Tătaru ne prezintă scenarii apocaliptice care creează impresia că populația României este decimată?!

În acest context, eu, dar și alții, am observat că numărul infectaților pare să crească sau să scadă și în funcție de interesele politice, lucru care a fost vizibil în mai multe situații, pe parcursul acestui an.

Cu privire la prezent, de câteva zile, observăm că numărul celor infectați tot scade și bag mâna în foc că o să scadă ușor până în ziua alegerilor. Așa cum s-a întâmplat și la alegerile locale, Virusul va fi plecat din țară pentru o zi și la Alegerile Parlamentare, ziua în care românii merg la vot. Că politicienii au nevoie de ei. După aceea, la scurt timp, statisticile vor crește din nou amețitor, ca să se justifice blocarea României în timpul sărbătorilor de iarnă, blocarea sărbătorilor religioase și a întrunirilor familiale.

Dar mai este un motiv pentru care numărul infectărilor TREBUIE SĂ CREASCĂ în această iarnă – Convingerea populației că trebuie să accepte vaccinarea cu un vaccin anti-Covid foarte puțin testat, spre care și o parte consistentă a cadrelor medicale privesc cu teamă.

Țineți minte ce vă spun acum: după aducerea vaccinului în țară eu cred că numărul infectărilor va crește vertiginos, iar presa  dedulcită de Guvernul Orban cu 50 de milioane de euro va face campanie masivă vaccinării. Pentru că, deocamdată, ea nu poate fi impusă cu forța. Dar o Stare de Urgență în care Grupul de Comunicare Strategică va închide provizoriu paginile de internet care critică măsurile guvernului poate fi o soluție pentru a păstra pe piața media o singură voce: vocea „democratică” a autorităților!

Autor: Daniel Roxin