Selectați pagina

Numărul americanilor care renunţă la cetăţenie se îndreaptă spre un nou record

Numărul americanilor care renunţă la cetăţenie se îndreaptă spre un nou record

În trimestrul al treilea al acestui an, 1.376 de americani au renunţat la cetăţenia ţării lor, numărul total din acest an îndreptîndu-se către un nou record anual, arată date ale Trezoreriei americane.

Numărul americanilor care-şi părăsesc ţara a început să înregistreze o creştere accelerată din 2010, cînd a fost adoptată Fatca, o lege menită să combată evaziunea fiscală din rîndul cetăţenilor americani care trăiau sau locuiau peste hotare, instituţiilor străine cerîndu-li-se să raporteze conturile deţinute de expaţi americani sau să le taxeze cu 30%, scrie Ziarul Financiar.

Dacă T4 al acestui an va fi similar cu T4 din 2016, numărul total al americanilor care vor renunţa la cetăţenia ţării lor va fi cu 26% mai mare decît cel din 2016.

2 Comentarii

 1. Gheorghe

  nu e un numar mare din 400.000.000 oameni o mie sa renunte la cetatenia americana, insa e vorba despre altceva: acesti O MIE sunt bogati si miliardari ca sa fie TAX AVOIDERS pleaca in paradisuri fiscale, aici e problema, ca astia o mie ar trebui sa hraneasca zece milioane de oameni pe putin.

  Oficial in USA traiesc 300.000.000 oameni dar mai sunt cateva zeci de milioane care stau ilegal fara acte in America, mexicani, europeni, asiatici etc. Au drept de sedere expirat, sau au intrat ilegal in america prin desertul Mexico, etc.

  In America numarul afro-americanilor l-a depasit pe cel al europenilor si mexicanilor. SARACIA e cuvantul de baza in america, si HOME-LESS fara casa.

  Dar pentru ei nu e nici o problema reala, pentru ca toate aceste jafuri, refuz de a plati taxe in america, migrarea fabricilor in afara americii ( FORD) coruptia, sunt COMPENSATE cu alt JAF: AMERICA fura banii tarilor MICI prin Fondul Monetar International si alimenteaza bugetul federal american cu bani si cu dolari.

  Deci cu alte cuvinte tarile mici ca Moldova Ukraina Polonia Bulgaria Iraq-ul, Papua Noua guinee, Indonezia, Panama, Bolivia si altele ALIMENTEAZA obezii, lenesii, parazitii pe AJUTOR SOCIAL din AMERICA prin intermediul acestui FMI si Banca mondiala. FMI jupoaie tarile mici de bani prin CREDITE inrobitoare. Exista CREDIT care te ajuta sa te dezvolti, bani care merg in INVESTITII si PRODUCTIE( Fabrici, autostrazi, turism etc), si exista bani credit care te ajuta sa platesti salarii pensii(FMI) dupa care iara esti sclav DEPENDENT de FMI.

  Da, tarile mici sunt tinta FMI, si tarile vulnerabile. Acolo FMI-ul si sponsorii privati (gen SOROS) speculeaza vulnerabilitatile acelor state:

  -AFRICA DE SUD a fost ,,imprumutata,, de SOROS GEORGE
  -ROMANIA a fost imprumutata de FMI
  -UKRAINA a fost imprumutata de FMI si SOROS

  in acelasi timp SOROS nu platesc un cent taxe in america: si-a transferat 18 MILIARDE dolari bani din conturi pe numele fundatiei ,,umanitare,, OPEN SOCIETY Soros. Deci? americanii se aleg cu nimic. SOROS trage clapa la toti, pana si la americani.

  IERI a fost acuzat in Franta pentru chestii financiare din anii 80.

  Insa GEORGE SOROS este un miliardar care si-a pus averea la vedere. BILL GATES si-a pus averea la vedere. Aceste zeci de miliarde de dolari avere insa nu sunt cei mai bogati din lume!!
  Grupuri de afaceri BILDERBERG NU si-a declarat niciodata averea in public, si nici in TOP 300 capital mondial. Ei sunt cei mai bogati din lume, familia lor: Bilderberg inrudita cu Rokkefeler.

  Răspuns
 2. Gheorghe

  america trece la comunism cu fata umana din cauza imbogatirii bogatilor si saracirii saracilor.

  Adica dispare clasa de mijloc. O sa avem un musuroi de oameni saraci, toata populatia, si un cerc restrans de 3000 bogati care conduc America.

  Tocmai de aceea a iesit TRUMP pentru ca elita asta putred de bogata sufoca America, iar reprezentantul ei adica HILLARY CLINTON a cazut ca o balega de la putere.

  A plecat FORD din Detroit, lasand in urma un oras intreg in razboi civil in strada, somaj, coruptie, ajutor social, saracie si magazine sparte.
  Pleaca miliardarii cu banii in paradisuri fiscale, si ramane America pe post de STALINGRAD

  daca se continua asa atunci AMERICA se scindeaza, se rupe TEXAS si CALIFORNIA de USA, din cauza problemelor bugetare: astia nu mai vor sa cotizeze la bugetul Federal comun.

  Si AMERICA si UNIUNEA EUROPEANA la fel, aceleasi probleme.

  Globalistii planuiesc sa-i lase pe nationalisti la putere ca sa-i compromita creand Crize peste crize.

  Apoi sa vina ei sa faca Globalizare totala: un imperiu Mondial global bazat pe EURO DOLAR YUAN BITCOIN, sau sa faca o singura moneda globala apoi.

  Ei incearca prabusirea CHINEI dar nu le iese, si prabusirea Rusiei si BRICS.

  Nu stiu daca vor reusi si ce vor reusi.

  AMERICA trece prin transformari radicale, si lumea in general. AMERICA renunta la LOTERIA VIZELOR, deporteaza imigrantii pe capete, mexicani, islamici, europeni nu mai conteaza. NU MAI AU BUGET pentru a intretine o populatie asa DE MARE!

  Iar doar miliardarii renunta la cetatenia americana ca sa-l loveasca pe TRUMP care s-a nascut ca lider politic pe fondul nemultumirii populare, a milioane de oameni din cauza acestor ELITE GLOBALISTE care refuza sa plateasca taxele.

  TAX AVOIDERS si REGINA ANGLIEI a fost acuzata ca este.

  TOTI sunt de fapt fentatori de platit taxe, numai fraierii si saracii trebuie sa le plateasca.

  Traim intr-un sistem Global, nu mai sunt conditiile de STATE NATIONALE ca in trecut, cand iti alimenai la Buget propriul interes. Acum alimentezi FMI-ul, BANCA MONDIALA, interesele lui SOROS, ale GUVERNULUI SOROS-ist, interesele BANCII CENTRAL EUROPENE, ale Bruxelles-ului si globalistilor LOCALI si centrali.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *