Selectați pagina

Numai cine nu vrea nu observă că trăim vremurile apocaliptice!

Numai cine nu vrea nu observă că trăim vremurile apocaliptice!

La ultimele dezbateri publice din sediul MAI, privind buletinele electronice, nouă, creștinilor, ni s-a dat asigurarea că vor exista în continuare și buletine fără cip, adică neelectronice. Așa cum există adeverințe de sănătate pentru cei care, din motive religioase, refuză cardurile de sănătate, am primit asigurări că vor exista și buletine neelectronice.

Numai cine nu vrea nu observă că trăim vremurile apocaliptice!

Numai cine nu vrea nu observă că trăim vremurile apocaliptice!

Între timp, a apărut Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării! Frumos și interesant pentru cei care au interes să promoveze digitalizarea, pentru cei care vor să ne conducă, să ne influențeze și să ne controleze total! Dar pentru ceilalți?

Din articolul ,,Ministrul Digitalizării, despre buletinele electronice: Avem ca deadline de implementare trimestrul IV al anului 2024” (1), nu reiese că s-ar fi luat în calcul faptul că România este o țară creștină. În finalul articolului, se precizează că ,,până în 2031, toți românii ar trebui să aibă buletine electronice”! De asemenea, în acest articol, se precizează că buletinul electronic ,,este foarte important, nu numai pentru cartea de identitate electronică, dar și pentru marile servicii publice: sănătate, partea de educaţie, evenimentele de viaţă, administraţia locală”.

Cine și de ce este atât de interesat de sănătatea mea? Cine și de ce este interesat de evenimentele din viața mea? De ce trebuie să am un cazier la purtător și un buletin de analize la zi? Ca să fiu o victimă sigură a traficanților de organe? Dacă asemenea practici n-ar fi, … nu s-ar povesti! Oricât de legitime ar fi aceste întrebări, din punct de vedere duhovnicesc sunt, totuși, neimportante.

În calitate de creștină, întrebarea de bază este de ce trebuie să am o identitate electronică la purtător! Pentru datele despre noi pot răspunde serviciile din fiecare domeniu. Și nu mă interesează în ce format le păstrează! A avea, însă,  un dosar la purtător este ca și cum ai avea certificat de sclav. Diferența dintre sclavii din vechime și cei moderni este că sclavii din vechime se puteau mântui! Sclavii moderni nu au această posibilitate. Căci iată ce spune Apocalipsa, cap. 13, vs. 16-18:

,,Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

Datele despre ,,sănătate” transmit celor interesați câte doze de seruri experimentale li s-au inoculat sclavilor. Aici apar mai multe probleme de natură socială, morală (pentru atei) și religioasă (pentru creștini), deoarece vaccinurile:

1.Sunt experimentale, deci nimeni nu are voie să le declare obligatorii.
2.Au prea multe efecte adverse și niciunul benefic.

3.Conțin celule de fetuși avortați, aspect incompatibil cu Credința Ortodoxă.
4.Conțin nanotehnologie, aspect incompatibil cu mântuirea.
 Acest fapt presupune atribuirea unei identități digitale fiecărui om. Nu poate exista o identitate digitală fără număr în locul numelui de Botez și fără un sistem electronic de recunoaștere bazat pe 666! Și atunci de ce se dorește satanizarea României și a lumii? Existența codului MAC în vaccinuri a fost demonstrată. Numai Dumnezeu are dreptul să ne controleze TOTAL, nu și cei care cooptează spre cădere și spre smintirea aproapelui, chiar și fețe bisericești!

Sfântul Paisie Aghioritul ne-a avertizat că vom fi pecetluiți prin vicleșug. Se inventează o boală și sub pretextul vaccinării, ni se inoculează elementele peceții! Au existat deja, din păcate, căderi ale celor aleși, chiar clerici, care au încurajat lumea să se vaccineze. Unii au contestat legătura cu pecetea, alții au spus că vaccinurile sunt utile pentru sănătate ori au mimat vaccinarea, alții au sugerat că primele vaccinuri n-ar implica probleme privind mântuirea.  Am văzut deja că, fără certificatul verde cu codul codul QR, care conține 666, ni se poate interzice dreptul de a vinde și de a cumpăra! Observăm rolul crescând al codului QR. Buletinul electronic va înlocui, așadar, certificatul verde!

Observăm legătura dintre buletinul electronic și așa-zisa ,,vaccinare”. Ce caută enzima luciferaza și nanoroboții cu hydrogel în aceste seruri? Ce se va întâmpla cu cei vaccinați după conectarea la 5G? Dacă întregul corp va funcționa ca un telefon și omul nu va mai fi stăpân pe emoțiile lui, cum se va mântui?

Deja cu un telefon bun se poate observa cine s-a vaccinat și ce cod a primit. Particulele de grafen se pot autoasambla și pot transporta markerul identitar pe mână sau pe frunte după conectarea la 5G! Ce este aceasta dacă nu e PECETEA lui antihrist? Deja se vorbește despre digitalizarea ființei umane și chiar despre internetul interuman.  Numai cine nu vrea nu observă că trăim vremurile apocaliptice! În această situație, creștinii trebuie să lupte pentru drepturile lor. Așadar, lupta poate fi comună, dar mântuirea va fi individuală. Fiecare va da răspuns privind alegerile pe care le face. Unii preferă pâinea lui Antihrist, adică avantajele materiale, alții – crucea lui Hristos!

5.Aceste seruri experimentale urmăresc modificarea genetică a omului. Modificarea genetică, pentru un creștin, este inacceptabilă, deoarece Dumnezeu ne-a creat bine. Un om modificat genetic nu mai este uman, ci transuman. Nu mai este făptură a lui Dumnezeu, ci o creație a omului influențat de satana. Nu mai este independent, ci sclavul proprietarului de tehnologie, care îl va influența permanent. Iată de ce avertismentul celor care acceptă pecetluirea este atât de dur:

,,Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.” (Apocalipsa, cap. 14, 9-11)   Așadar, ne putem aștepta ca, după conectarea la 5 G, cei vaccinați să simtă pe pielea lor ce înseamnă să fie monitorizați permanent! Iar buletinele electronice vor putea condiționa accesul la viața socială în funcție de numărul dozelor inoculate. În aceste condiții, se pune întrebarea de cine să ascultăm? Sistemul caută cu disperare modalități de a influența ori de a convinge și, pe fondul ateizării și al pervertirii morale, mai și reușește…

Pe noi, creștinii, atât ne interesează: capul Bisericii este Hristos, iar trupul Său este format din credincioși, preoți și ierarhi. Politicienii, pe care-i pomenim în rugăciunile noastre, ar trebui să se supună lui Dumnezeu și să nu dea legi care să ne pună în pericol mântuirea. Cu toții trebuie să facem voia lui Dumnezeu: și politicienii, și specialiștii din diferite domenii, și credincioșii, și preoții, și ierarhii! Dacă Hristos ne-a spus să nu primim în locul numelui de Botez un număr al cărui semn este 666, apoi NIMENI nu are voie să ne spună altceva!

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ministrul-digitalizarii-despre-buletinele-electronice-avem-ca-deadline-de-implementare-trimestrul-iv-al-anului-2024-1846455

Autor: Lucreția P.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

39 Comentarii

 1. Anonim

  DA ESTE ADEVARAT.
  ANTIHRISTU NE IMPINGE LA LUCRURI NECURATE.

  Răspuns
 2. Anonim
 3. Anonim
 4. Anonim

  Mulțumesc. Adevarat.

  Răspuns
 5. Anonim

  Adevärat.

  Răspuns
 6. Anonim

  Doamne miluiește-ne pe noi păcătoși și ferește – ne de toate răutățile și ispitele lumii. 🙏🙏🙏🙏

  Răspuns
 7. Anonim

  Sunteți jalnici…faceți mult rău oamenilor. Folosiți credința pentru propagandă murdară…trebuie sa vin in reply Moldova sa va caut. Trebuie sa va oprească cineva.

  Răspuns
 8. Anonim

  Daca noi am fi uniti, nu ar putea face Ei Ce fac….Eu nu am vazut Multi Oameni care sau opus..Nici la Covid Vacin, nici la Chipuri

  Răspuns
 9. Anonim

  Trebuie sa fim uniti. Asa vom invinge raul.

  Răspuns
 10. Anonim

  Domne iartă noua Greșelile nosta și ne apăra de tor răul !Multumesc Doamne!
  Amin!

  Răspuns
 11. Anonim

  Buletinul are cip, cardul de credit, cardul de sănătate, telefonul mașinile, electrocasnicele

  Răspuns
 12. Anonim

  În apocalipsă se zice de acel semn(pecetea)dar va fi pe mâna dreaptă sau pe frunte! toate au cipuri și acel cip(pecetea)va trebuii pusă în noi.ce treabă are buletinul cu pecetea??😂😂😂Cum te va controla acel buletin??Mai citiți odată cartea nu ați înțeles 🤣🤣🤣

  Răspuns
 13. Anonim

  Vă plangeti de cipuri dar aveti cont pe facebook 😂👍🏻

  Răspuns
 14. Anonim

  Corect

  Răspuns
 15. Anonim

  cip cip cod de bare pdl pnl usr

  Răspuns
 16. Anonim
 17. Anonim
 18. Anonim

  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 y care e nr cúpula ma facetii SA rad🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳cu voii totul e o fiesta

  Răspuns
 19. Anonim

  🙏🥲

  Răspuns
 20. Anonim

  Ați luat-o razna de tot

  Răspuns
 21. Anonim

  Mulțumim Doamne pentru tot ! Amin

  Răspuns
 22. Anonim

  Cät de närod tre sä fii sä crezi balambula asta cu 666 sau cipuri …?! Mars bää cu totii la balamuc!

  Răspuns
 23. Anonim

  Doamne ajuta !

  Răspuns
 24. Anonim

  Doamne ajută mulțumesc Doamne pentru toate ai mila de mine și mă miluiește amin!!!

  Răspuns
 25. Anonim

  Dar nu mai bine vă retrageți voi în munți / păduri și duceți o viață ortodoxă departe de lumea modernă? Nu o să vă simtă nimeni lipsa!

  Răspuns
 26. Anonim

  Dar nu mai bine vă retrageți voi în munți / păduri și duceți o viață ortodoxă departe de lumea modernă? Nu o să vă simtă nimeni lipsa!

  Răspuns
 27. Anonim

  Prosti sunt cei ce acceptă

  Răspuns
 28. Anonim

  Normal dacă poporul României era unit nu se întâmpla nimic covit 19 nu există nici vaccinul nici măști ticăloși de la Iliescu Băsescu Constinescu Iohannis sunt Diavoli care au trădat poporul României Evreii păgâni lui Antihrist Romania deșteptate că și Patriarhul României a semnat în 2014 la Creta Grecia cu masonii cum sa faci tu așa ceva sa trădezi Ortodoxia Română credința ortodoxă de la moșii și strămoșii noștri

  Răspuns
 29. Anonim

  Dar chiar voi nu sunteți în voia lui Dumnezeu.

  Răspuns
 30. Anonim

  Sa luam aminte,sa nu

  Sa stam bine și sa luam aminte,sa nu ne lepădam,de credinta ortodoxa!

  Răspuns
 31. Anonim

  Pot fi pe orice obiect, nu contează asta, tot ce contează e să nu îl băgăm pe mâna dreaptă și pe frunte, obiectele nu au suflet!

  Răspuns
 32. Partidul Indezirabililor Sociali - P.I.S

  Avem nevoie de Canepa pentru a lupta. Este arma cea mai puternica care ii scoate pe oameni din matrix. https://youtu.be/-jGm-DMXvj8

  Răspuns
 33. Anonim
 34. Anonim

  Cand afirmati “Hristos ne-a spus …” pe ce va bazati? pentru ca in Billie nu scrie asa ceva! Doamne ajuta 🙋🏻‍♂️

  Răspuns
 35. Anonim

  В библии пишет по другому.Чипы будут вживлять в чело или в правую руку человека и тот кто поставит потеряет спасение навсегда.Еще это время не пришло, но надо бодрствовать.

  Răspuns
 36. Anonim

  Ce are cardul pe care primiti voi banii?

  Răspuns
 37. Anonim

  Ai citit vreodata, Apocalipsa Cap 13 ? citestel acuma pag 1215 . Despre 666 . La totoi va este frica de cipul care va fi pus pe mina sau pe frunte dar casa cititi biblia si sa va pocaiti de pacate de ce nu vreti ?

  Răspuns
 38. Anonim

  Din păcate încă sunt mulți orbi care nu vad si nu inteleg ce se intamplă..suntem în apocalipsă dragilor..pare incredibil dar este adevărat , treźiți vă

  Răspuns
 39. Anonim

  Amin🙏

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке