Selectați pagina

NU PENTRU EXERCIŢII MILITARE, CI PENTRU RĂZBOI… SUA au început să aducă tehnică militară în Europa de Est

NU PENTRU EXERCIŢII MILITARE, CI PENTRU RĂZBOI… SUA au început să aducă tehnică militară în Europa de Est

Notă: Fraţi şi surori întru Hristos, un astfel de transfer masiv de tehnică militară nu se face pentru exerciţii militare, ci pentru un război mare. Nu trebuie să fii expert militar pentru a înţelege acest lucru. Se pregăteşte de fapt un război contra Rusiei. Să ne pregătim şi noi, fraţi şi surori întru Hristos, să ne rugăm şi să ne pocăim în înaintea Domnului.

După cum anunţă agenţia de ştiri RIA Novosti, SUA a început să transfere trupe militare din Belgia în Europa de Est, ca parte a operaţiunii Atlantic Resolve.

După cum s-a menţionat, transferul de trupe militare are ca scop exerciţii militare masive, menită să antreneze mişcarea trupelor militare în întreaga Europă, în eventualitatea unui posibil conflict militar pe continent.

În total aproximativ 3,3 mii de personal militar şi 650 de unităţi de tehnică militară, inclusiv 87 tancuri M-1 Abrams şi 18 M-109 Paladin. Toată tehnica va fi trimisă în Ţările Baltice, precum şi în Bulgaria, Polonia, România şi Ungaria.

Se precizează faptul că o parte din trupele militare va fi transportată pe calea ferată şi pe autostrăzi, precum şi cu ajutorul transportului maritim, care pînă acum nu a fost folosit în astfel de scopuri.

Ulterior, această grupare de forţe militare va participa la exerciţiile militare masive Sabre Strike, care va avea loc între 3 şi 15 iunie în Polonia şi Ţările Baltice, la care vor participa peste 18 000 militari din ţările NATO.

1 Comentariu

  1. ci

    Nu va suparati, dar stirea acesta ar fi de ras daca nu ar fi de plans. Stiti de ce? Simplu, pentru ca Rusia a inceput prima sa faca exercitii militare cu sute de mi de soldati si tehnica militara, iar NATO cu mii, cel mult zeci de mii. Faceti o comparatie simpla, logica si de bun simt. Parerea mea este ca Rusia se pregateste mai dinainte si mai hotarat de razboi decat NATO. inca din perioada sovietica a razboiului rece, rusii au folosit aceleasi clisee si acelasi discurs: NATO ii agreseaza si se pregateste de razboi. Manipulare ieftina, marca KGB! Si germanii au sustinut in Al doilea Razboi Mondial ca polonezii i-au agresat pe ei, si de fapt ei aveau acordul Ribentrop-Molotov prin care era de mult programata dezmembrarea Poloniei. Toate-s vechi si noua toate!

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *