Actualul socialism, transformat într-o formă de fascism global cu mască liberală, aplică următoarea strategie politică:

Nu există libertate fără etică și responsabilitate, nu există drepturi fără îndatoriri

Nu există libertate fără etică și responsabilitate, nu există drepturi fără îndatoriri

Investește mama cu multipla calitate de medic, obstretician, genetician, biolog, psiholog, psihiatru, filozof, etician, teolog, judecător și călău, eliminând total drepturile fătului și condiția sa umană, ca mită electorală.

Pentru ca femeile să voteze socialismul, li se dă iluzia libertății totale și sunt absolvite de orice responsabilitate, din perspectiva unui individualism anarhic, în schimbul acceptării instaurării dictaturii.

Libertate anarhică și individualism radical, în schimbul acceptării dictaturii, folosite și pe alte planuri: schimbare de sex, gay marriage, feminism socialist, cote de gen, discriminare pozitivă, dreptul la emigrare etc.

În același timp, avortul electiv e folosit în lupta ideologică împotriva filozofiilor, religiilor și doctrinelor politice rivale, în primul rând împotriva creștinismului și liberalismului conservator.

De știința și etica medicală se face abstracție totală pentru că încurcă atingerea obiectivelor ideologiei. Unele dintre actualele obiective fiind reducerea populației, invazia migraționistă, metisarea, implicit reducerea populației de rasă albă, relativizarea și, în final, dispariția familiei umane, înlocuită cu surogate ideologice, toate în scopul inventăeii omului nou prin producerea unor mutații antropologice profunde.

În acest fel, socialismul a făcut din avort o armă politică, la fel cum a politizat și restul aspectelor vieții.

A inventat “dreptul la avort” ca privilegiu pentru a obține voturile femeilor, dându-le iluzia libertății și a drepturilor speciale, fără niciun fel de îndatoriri către tatăl copilului, familie, comunitate, societate, stat și specie.

Avortul e folosit pentru instaurarea utopiei totalitare la nivel global.

“Liberalizarea” avortului nu e decât aceeași eugenie socialist-nazistă dintotdeauna.

Asistăm la perpetua cârdășie dintre anarhism și socialism, anarhismul produce haosul la care socialismul să vină cu soluția dictaturii – strategia clasică încă din Revoluția franceză, Comuna din Paris și Revoluția bolșevică. Cu diferența că de data asta au pus eticheta “liberal” pe anarhism.

În primul rând, femeile ar fi bine să conștientizeze că asta nu e libertate, că nu există libertate fără etică și responsabilitate, nu există drepturi fără îndatoriri și că sunt manipulate într-un scop politic.

Actualul feminism, fiind intoxicat cu anarho-socialism, nu e în slujba femeilor, ci în slujba dictaturii.

Autor: Răzvan Furnică