Notă: Dragi frați și surori! Când am vorbit despre ceea ce se întâmplă acum, când am scris despre acest lucru aici, pe acest site, am fost catalogați drept mincinoşi și alarmiști lași, spunând că toate previziunile descrise nu se vor adeveri nici peste 100 de ani. Acum unde sunt toți criticii ăia?

NU E FANTEZIE, E REALITATE… Să înțelegem ce evenimente ne pregătesc. Antihristul este la ușă. (VIDEO)

NU E FANTEZIE, E REALITATE… Să înțelegem ce evenimente ne pregătesc. Antihristul este la ușă. (VIDEO)

În viitorul foarte apropiat, omenirea va fi în sclavie totală. Slugile diavolului conduc deja și vor continua să conducă cel mai teribil genocid de pe planetă, până când cel puțin 7 miliarde de oameni vor fi anihilați de ei.

Dușmanii lui Hristos și ai omenirii spun deja deschis ce au de gând să ne facă. Iată doar o mică mostră din cele mai recente perle de la grupul Davos: nu vom fi controlați din exterior, ci din interior. Toți cei care vor accepta să intre în împărăția digitală a lui Antihrist vor pieri nu doar cu trupul, ci și cu sufletul.

Dragi frați și surori în Hristos! Ţara noastră, ca și restul țărilor, se află sub controlul slujitorilor lui Antihrist, care construiesc în mod activ și rapid un lagăr total de concentrare electronică Prin urmare, vă invităm să vă pocăiți și să vă rugați lui Dumnezeu să ne ocrotească de o astfel de primejdie.

Doamne Iisuse Hristoase, pentru rugăciunile Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și ale tuturor Sfinților, miluiește-ne pe noi. Dăruiește-ne eliberarea de sub jugul antihriştilor și biruința asupra diavolului și a oștilor sale!