Selectați pagina

NU ACCEPTAŢI ACTELE DE IDENTITATE CU CIP! În Belarus a început propaganda activă a cipizării. VIDEO

NU ACCEPTAŢI ACTELE DE IDENTITATE CU CIP! În Belarus a început propaganda activă a cipizării. VIDEO

Notă: Dragi fraţi şi surori îtnru Hristos! Nici într-un caz nu acceptaţi paşapoartele electronice şi nu vă daţi acordul pentru colectarea biometriei sau să fiţi cipizaţi. Consimţămîntul vostru este echivalent cu lepădarea de Hristos şi cu un bilet spre iadul veşnic.

Trageţi atenţia, că în Rusia, Ucraina şi Belorus, cu autorităţi complet diferite pe diferite criterii, merg practic simultant în implementarea tehnologiilor antihristice. De ce oare? Cauza e faptul că conducerea politică a ţărilor slujesc intereselor unui stăpîn cornorat.

5 Comentarii

 1. Sergiu

  Ce frumos ne prezinta ei ca este util si practic; ne familiarizeaza incet si……………sigur Deschideti ochii oameni buni!

  Răspuns
 2. Petru

  Credinciosi sau necredinciosi sa nu uitam ca traim intr-o democratie si majoritatea decide. Cine nu vrea buletin cu cip nu isi face. Dar e clar ca in 10-20 de ani o sa aiba toata lumea buletine cu cip. Tehnologia nu are nicio legatura cu iadul sau cu raiul. Sa ne aducem aminte cata lume credincioasa era impotriva televiziunii la inceputurile ei, impotriva internetului , impotriva retelelor de socializare s.a.m.d. O sa creasca siguranta, atata tot, la asta ne ajuta noile buletine.

  Răspuns
 3. Mihai

  Si daca am pasaport electronic, ce naiba fac atunci?

  Răspuns
 4. Mihai

  Tin sa mentionez, am luat pasaport electronic in 2017. Nu ma mai pot mantui deloc? Nu doresc sa iau buletin cu cip… iar pasaportul nu prea am fost constient de el.

  Răspuns
  • SLAVA

   este o inregistraere in limba rusa , o femeie care a avut in 1994 descoperire de la Dumnezeu despre ce ne asteapta, ea spunea despre cartela electronica universala(cu cip) care se introduce in Rusia din 2013, ea spunea ca cine va primi aceasta cartela si va ramine in viata dupa al 3-lea razboi mondial, nimeni nu o s poata refuza peceata lui, anume de actele cu cip spunea, deasemeni cind va fi aratat prima data antihristul, se vor aprinde toate televizoarele, toate ecranele, chiar daca ai un televizor vechi pe undeva fara cablu incolor, toate se vor aprinde cind va fi aratat prima data, si toti carel vor vedea, nimeni nu o sa se mai poata opune vor primi 666

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *