Selectați pagina

Noul concept al toleranței urmărește să șteargă diferența dintre bine și rău

Noul concept al toleranței urmărește să șteargă diferența dintre bine și rău

Noul concept al toleranței urmărește să șteargă diferența dintre bine și rău, dintre virtute și viciu, dintre alegere bună și alegere greșită.

Noul concept al toleranței urmărește să șteargă diferența dintre bine și rău

Noul concept al toleranței urmărește să șteargă diferența dintre bine și rău

Pentru Noua Toleranță, singura crimă de neacceptat pe care o putem comite este aceea de a mai afirma că există păcate și de a spune răului, rău.

Suntem în timpurile în care fărădelegii i se spune lege, falsa toleranță clamată fiind doar un pretext.

Când atașamentul de propria țară și de propriul neam este numit fascism, nevoia de siguranță în interiorul granițelor e numită extremism iar valorizarea și apărarea familiei și a instituției căsătoriei sunt etichetate ca homofobie și stigmatizate, nu suntem departe de timpurile profețite de Sfântul Antonie cel Mare, ce spunea că: „Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicând că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor” (Patericul egiptean).

Sunt timpurile în care trebuie să nu ne pierdem discernământul și puterea de a deosebi ce e bine de ce e greșit.

“Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar!” (Isaia 5:20).

Sursa: Blogul Reacţionarii

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. Anonim

  Doar voii puteti SA puneti pe página asta cuvintele Astea😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣😁😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🐺

  Răspuns
 2. Anonim

  4 idei.
  Prima imagine as explica-o astfel: între toți creștinii( catolici, protestanti etc) ortodocșii sunt cei mai predispuși la lancezeala, comoditate și parvenitism, capatuiala, smecherie, fudulie.O forma de parvenitism este si aceea de a termina cu orice preț, sau cu 6 pe linie, adică, o facultate, pentru a te considera emancipat intelectual și scuturat de taranie.De aceea, este indicat sa ne centram pe munca, pe deprinderi și abilitati manuale, pe meserii, fiindcă diplomele universitare facute în domenii dintre cele mai halucinant-teoretice( cum e si teologia, unde aplici pentru a munci efectiv 4 ore pe săptămână, adica duminica!), nu țin de foame, și…da, vom deveni cerșetori cu studii superioare.Ca sa nu mai spunem ca totul se cumpara, pe bani, intr-un stat în care biserica da tonul corupției și al cardasiilor cu politicul și cu haznalele economicului ilicit.
  A doua imagine este furata din cursurile de anul I, de la facultățile de jurnalism, o imagine în care li se demonstrează studenților diferența între presa obiectiva si presa subiectiva, aservita unor interese, nu are absolut nimic în comun cu subiectul articolului.
  3.Nimic din ce este creat nu e doar alb, sau doar negru.Corbii nu sunt la fel de frumoși ca și porumbeii, dar au și ei rostul lor.Lucrurile sunt amestecate, iar cine tine morțiș sa împartă totul in alb sau negru e un nebun, o fiinta cu gândire aberanta, abuziv-compulsiva, deci n-are decât s-o tina înainte pe-a lui.
  4.Ce e aia ” apărătorul ortodox?”, combinația de cuvinte, sintagma în sine, e ceva de noaptea mintii.Aparatorul asta e din oficiu, sau cum? Am, n-am nevoie, el ma apară? De ce? De cine?Pe ce preț?

  Răspuns
 3. Anonim

  Creștinismul șterge diferența dintre bine și rău de ceva vreme 😬

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке