Controlul absolut asupra omului. Cei care urmaresc instaurarea Noii Ordini Mondiale vor sa stabileasca un sistem economic international, in care banii nu vor avea nici o valoare. Toate tranzactiile se vor face pe baza de coduri, semne si numere, si fiecare om de pe Terra va purta pe mana dreapta sau pe frunte un semn.

El este cifra 666. Banii in numerar vor disparea si fiecare cetatean al lumii va primi un numar si o cartela de credit universala care va trebui folosita in toate tranzactiile.

In cartea sa, „Intre doua ere”, Brzezinski spune ca „apropiindu-ne de era tehnotronica (cea in care ne aflam acum – n.a.), fiecare individ din intreaga lume trebuie sa fie sever controlat”. Iar in revista „The Encounter” din ianuarie 1968, tot el scria: „Va fi posibil sa se mentina o supraveghere aproape permanenta asupra fiecarui cetatean si sa se pastreze la zi o evidenta care sa contina chiar si cele mai personale informatii despre sanatate si comportament, pe langa alte informatii. Aceste informatii vor fi oricand la dispozitia autoritatilor”. Cat de aproape suntem de aceasta supraveghere totala a populatiei? Mult mai aproape decat credeti…

Planul pentru supravegherea intregii populatii a lumii cuprinde mai multe puncte, unele dintre ele deja realizate si operabila. Cu ajutorul satelitilor, s-au intocmit harti foarte asemanatoare pentru anumite regiuni. Statele Unite ale Americii, Australia si Noua Zeelanda, pentru a da doar cateva exemple, sunt deja complet trasate pe harti, localitate cu localitate, fiecare suburbie, strada si casa.

Iar aceste harti sunt deja in curs de operare. Apoi, in ami multe localitati, au fost construite adevarate centre ce adapostesc computere uriase care stocheaza toate informatiile. Acestea sunt legate/racordate la doua uriase computere. Unul se gaseste la Pentagon, celalalt la Bruxelles, ultimul fiind denumit „la bete” („the beast”) – „Bestia”.

Spre exemplu, pentru Statele Unite s-a intocmit „uriasa harta trasata a Americii”, iar cei care opereaza cu ajutorul ei pot spune, oricand, oricarui cetatean, in ce stat locuieste, in ce localitate, pe ce strada si in ce casa. Rezultatele sunt diabolice. De unde se stie aceasta? Rebecca Brown, medic crestin pe care satanistii au incercat sa o distruga intr-un spital din California, a scris doua carti: „Sa eliberam captivii” si „Pregateste-te de razboi”.

Ea spune ca statul Iowa, unde locuieste ea cu sotul ei, a fost ales ca prototip al natiunii. Iluminatii au pregatit deja populatia Terrei pentru a putea fi supravegheata. Spre exemplu, timp de 15 ani, tatuarea cu laser a fost testata pe vizitatorii Disneyland-ului. Cei care ramaneau mai multe zile puteau opta pentru un abonament (pe care il plateau) sau o tatuare laser pe mana stanga (gratis). Bineinteles ca foarte multe persoane au optat pentru a doua varianta.

Din 1992, in Olanda, celor fara locuinte li se face un tatuaj cu laser pe frunte. Explicatia: astfel criminalitatea va putea fi stavilita. In lucrarea sa, Jan Van Helsing precizeaza:

„Intre timp, tatuarea cu laser a fost introdusa in parte, chiar oficial. Cu argumentul deservirii rapide a oamenilor de afaceri, in aeroporturile americane au fost instalate aparate speciale pentru citirea acestei marcari tatuate invizibil pe mana dreapta. Iar numarul celor care solicita acest <> creste constant, pentru ca <>.”

In Statele Unite ale Americii, afirma preotul grec M.I. Antonopoulou, un numar de 25 milioane persoane au deja numarul 666 gravad cu lichid siliconic pe mana, iar totul este pregatit pentru inca 5 miliarde de inregistrari! Iar echivalentul semnului, codul liniat este citit pe un calculator si manevrat in asa fel incat sa se poata verifica tot timpul orice persoana.

Iar Helsing accentueaza: „Nu veti fi siliti neaparat sa acceptati aceasta tatuare, ci chiar nu veti avea de ales. Candva, nu vor mai fi primiti bani numerar. Li se va arata popoarelor cat de sigure sunt aceste metode. Furtul nu mai este posibil, pentru ca acolo unde sunt banii nu se poate sterpeli. Orice raufacator poate fi gasit prin satelit, iar trecerea ilegala a granitelor nu va mai fi nici ea posibila. In realitate, este controlul absolut al omului. Gata cu liberul arbitru, fiecare pas pe care il faceti va fi supravegheat, tot ceea ce faceti, ce posedati, ce capital aveti, unde zaboviti, ce cumparati si ce vindeti, orice informatie va fi accesibila pentru <>”.

Cu privire la controlul total al individului de catre Guvernul Mondial al Noii Ordini Mondiale, voi reda un scurt fragment din lucrarea „Profetii despre Antihrist” a preotului ortodox grec, Skartsiuni Dimitriu:

„Se pune in aplicare sistemul pentru publicarea noilor buletine de identitate (si in Romania a inceput aceasta actiune – n.a.), care vor avea imprimate cifra 666. Pe bancnota de 500 de drahme, exista in grup cifra 666. Numarul 666 apare pe produsele pe care noi le consumam; el este sub forma sistemului liniat de codificare, de asemenea, apare – in telecomunicatii, in sistemul bancar si altele”.

Tot preotul grec declara ca Dr. H. Eldeman, specialist si presedinte al sectorului de analiza statistica a Pietei Comune, comunica ca la Bruxelles se pregateste un sistem electronic inteligent, care se va ocupa cu toate problemele ce intereseaza intreaga lume.

Intregul sistem este numeric. Fiecare cetatean al Terrei va primi un numar al sau, care va da sistemului electronic date despre el si pe baza acestui numar va putea ca sa intreprinda relatii de schimb in sectorul mondial. Numarul va fi nevazut si va fi imprimat in frunte, fie pe palma mainii, cu razelor laser.

Cine are o VISA a incurcat-o! Pe spatele ei este o dunga metalica de o jumatate de tol pe doi toli, care poate cuprinde circa 5 milioane de informatii despre persoana respectiva! Sunt trecute acolo toate tranzactiile pe care le-a facut inca din adolescenta.

Va prezint in continuare semnificatia cuvantului VISA. VI sunt literele romane pentru cifra 6, S este echivalentul literei grecesti a carei valoare numerica este tot 6, iar litera A in limba straveche babiloniana semnifica tot cifra 6. Deci, VISA = 666. Este cumva o intamplare sau un accident? Categoric, NU!

Cei care activeaza pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale doresc schimbarea buletinelor de identitate. De ce? Deoarece vor purta cifra 666. In unele tari deja s-a trecut la preschimbarea acestora. Insa, de curand, Franta, Suedia, Portugalia si Germania au respins categoric introducerea noilor buletine de identitate.

In Noua Zeelanda, Australia si Canada au fost deja puse in circulatie „Cartele de credit pentru toate”. Sunt in circulatie si cartile de debitor (Debit-Card).

Daca priviti cu atentie produse elementare pe care le cumparati, puteti observa ca sunt marcate cu diverse linii care, dupa grosimea si distanta intre ele, reprezinta un anumit numar. Prin acest numar, produsul respectiv poate fi identificat dupa sistemul binar al cifrelor. Liniile respective, citite de pe computer, dau intotdeauna cifra 666. Fiecare individ va avea un Bar-Code, care va fi prezent, invizibil, pe mana sau pe frunte. Fara aceasta nu va putea cumpara nimic, nu va putea face nici o tranzactie.

In lucrarea sa, Helsing precizeaza:

„La intrebarea: Cum se va putea ca Bar Code sa fie impus oamenilor? Nu este greu de raspuns. In loc sa provoace mai multe crize economice mici, bancherii internationali vor provoca de aceasta data, o criza economica mondiala, care va fi cea mai dura din cele existente vreodata.

Aceasta intamplare va fi folosita in asa fel incat sa se ridice o valuta mondiala si o banca mondiala absolut controlata si, in acelasi timp, sa se introduca exclusiv sistemul de plata fara numerar. Si, dupa ce sistemele bancare ale lumii se vor prabusi si nu va mai exista o alta alternativa, oamenii vor trebui sa accepte. Nimic nu va mai fi platit cu bani pesini.

Singura cale de a evita cartelele si mai tarziu tatuarea este sa te autoaprovizionezi. Sa ai ceva aur si argint si sa produci ceva (agricultura sau meserie) pentru a putea schimba pe altceva. De aceea, este neaparat necesar sa locuiesti la tara, pentru ca existenta independenta in oras este ca si imposibila.”

Promisiunile Noii Ordini Mondiale

Intr-un capitol anterior, am mentionat ca deja s-a constituit Parlamentul Noii Ordini Mondiale. Oficiosul lui este publicatia „Planuri si Actiuni pentru o Lume Noua” („Designs and Actions for a New World”). Pana in anul 1991, in ea au fost tiparite 11 legi votate in Parlamentul Mondial (5 la Bringhton, in septembrie 1982, 3 la New Delhi, in martie 1985 si 3 la Miami Beach, Florida, in iunie 1987).

Ele vor intra in vigoare atunci cand Constitutia Statelor Unite va fi abolita. Pe prima pagina a publicatiei respective, se da publicitatii si o „lista partiala cu probleme globale”, pe care Guvernul Noii Ordini Mondiale le va rezolva, in numar de 49. Dintre acestea, 15 privesc mediul inconjurator, referindu-se la doua probleme total opuse: „pericolul unei noi glaciatiuni sau a topirii calotei polare de gheata”. Oricare dintre ele va avea loc, Guvernul Mondial o va rezolva, cu conditia ca popoarele sa renunte la „libertate si suveranitate nationala”.

Batalia pentru protejarea mediului inconjurator a devenit sloganul cel mai des invocat de organizatiile secrete finantate de marea industrie si marea finanta internationala. In realitate, cine face o analiza mai profunda a situatiei in care a ajuns omenirea, isi da seama ca pentru obtinerea de profituri imense, tot marea industrie si marile finantate au distrus natura.

De mii de ani, taranii, in epoca moderna, fermierii, s-au hranit pe ei si restul natiunii. Agricultura era in mainile lor, foloseau ingrasamintele naturale si rotatia culturilor. De cand micilor producatori li s-a acaparat pamantul si vitele, de cand au aparut adevarate fabrici si uzine agricole, datorita chimicalizarii intensive a produselor agricole in aceste concerne agro-industriale, datorita pomparii continue cu hormoni, antibiotice si cortizon a animalelor si pasarilor pentru hrana oamenilor, de cand ingrasamintele chimice si pesticidele au otravit solul, de cand au fost poluate raurile si lacurile cu scurgerile nocive si concentrate a rezidurilor de la aceste complexe, de cand s-au defrisat in mod intensiv padurile seculare ale continentelor, cancerul si infectiile alimentare au proliferat intr-o proportie ingrijoratoare.

Din ce in ce mai multi oameni se indreapta spre alimentele naturale, nechimicalizate, lipsite de otrava. Guvernul Mondial va rezolva problema din acest domeniu! O absurditate care nu-i buna nici de adormit copiii…

Iar despre poluarea atmosferica a colosilor industriali, ori a autovehiculelor de toate tipurile si tonaje ce sa mai vorbim? Este cunoscuta de toata lumea. Ceea ce nu stie opinia publica este ca, atunci cand, in anumite tari (inclusiv in Romania) anumiti cercetatori, oameni de stiinta ori autodidacti construiesc diferite tipuri de autovehicule sau alte utilaje, din pasiune, cu mult efort si fara nici un sprijin financiar, care au un consum foarte redus de combustibil (s-a construit chiar un autovehicul care consuma doar 0,5 l benzina la 100 km) si doresc sa fie produse in serie, sunt refuzati si li se pun tot felul de piedici.

Un exemplu elocvent il constituie expozitia comerciala de la Viena, cand, in cadrul unui unui pavilion, a fost prezentat un disc, un simplu disc, care produce curent electric pentru o foarte lunga perioada. Pe acest disc se poate prepara mancarea in cele mai bune conditii, fara nici o poluare. Un prestigios post de televiziune britanic a prezentat a doua zi inventia respectiva.

Ei bine, pe langa faptul ca discul respectiv a fost retras imediat de la expozitie, dar directorul postului britanic ce a prezentat emisiunea respectiva a primit imediat „vizita” a doi barbati, care foarte hotarati l-au pus in fata urmatoarei alternative: sau dezminte si nu mai da pe post emisiunea respectiva, sau postul va fi desfiintat! Bineinteles ca directorul a optat pentru prima varianta. Cine erau cei doi vizitatori? Dar, mai ales, pe cine reprezentau? Este usor de inteles.

S-au facut descoperiri chiar in transmiterea curentului electric de la producator la beneficiar fara intermediul liniilor de inalta si joasa tensiune. Toate acestea, si multe altele, sunt tinute secrete de cei care dirijeaza din umbra soarta omenirii. Nu sunt deloc interesati ca aceste descoperiri sa fie puse in slujba omului.

Deoarece, atunci toate marile interprinderi si concerne care construiesc aragaze, frigidere si alte obiecte de uz casnic ar da faliment. Faliment ar da si industria extractiva de titei si cea care prelucreaza acest produs natural. Asa ca, problema mediului inconjurator ii doare in cot…

Argumentul favorit in favoarea Guvernului Mondial, prezentat in publicatia amintita, este amenintarea omenirii cu o noua glaciatiune. Bazandu-se pe teorii si ipoteze enuntate de anumiti oameni de stiinta, dar nedovedite, Philip Isely spune ca aceasta glaciatiune are loc tot la 90.000 de ani. Iar acest interval de la ultima glaciatiune aproape s-a scurs, mai afirma el. Guvernul Mondial poate salva omenirea in acest caz.

Dar argumentul foarte menit sa-i incante pe cetatenii lumii – cati vor mai ramane – este moneda unica internationala si concentrarea finantatelor lumii intr-un singur sistem mondial. In publicatia „Planuri si Actiuni pentru o Lume Noua” se specifica ca fiecare cetatean al globului va avea salariul asigurat, fiind salariul Guvernului Mondial. Resursele necesare vor reveni de la renuntarea la inarmare, care inghite sume colosale, lucru ce va duce la eliminarea razboaielor. Doamne, dar cinici mai pot fi!

In acest sens a fost deja emis Actul Legiferativ Mondial nr. 11, care va intra in vigoare atunci va fi ratificat la cel putin 10 state. Dar articolul 3 al actului respectiv prevede ca fiecare natiune va primi fonduri/credite invers proportional cu natalitatea, lucru ce va ameliora explozia demografica. iar articolul 5 prevede ca natiunile care nu au ratificat Constitutia Mondiala, nu vor primi nimic.

Adevaratii stapani ai lumii s-au dat de gol. In sensul ca se specifica: cererile de bani se vor adresa Corporatiei Creditului FInanciar Bancar – o superbanca mondiala particulara. Deci, iata-i pe adevaratii stapani ai lumii! Moneda unica internationala va fi globo-dolarul. Institutiile financiare si natiunile care se vor afilia in primii doi ani la aceasta corporatie isi vor schimba moneda la paritate de 100%, iar cu cat intarzie mai mult, acest schimb va scadea cu 10%, astfel incat dupa 12 ani valoarea capitalului va fi zero.

O alta promisiune a Guvernului Mondial este la fel de cinica. Zice-se lumea va fi condusa de un comitet in care vor participa delegatii primelor 25 de tari care au aderat, plus 30 de membri numiti de catre diverse agenturi ale Guvernului Mondial. In felul acesta, cei 25 de delegati vor face doar figuratie, ei fiind mereu in inferioritate.


Am aderat, deja, la un Guvern Mondial?

Departamentele Executiv, Judiciar si Legislativ ale Guvernului Statelor Unite au aplicat politica aprobata de Tratatul Natiunilor Unite, respectiv Actul de Participare semnat in 1945 de Statele Unite ale Americii, respectiv Harry S. Truman si Senatul Statelor Unite, care tratat inlocuieste Constitutia Statelor Unite si termenii Articolului VI al Constitutiei Statelor Unite.

Consiliul pentru Relatii Externe a creat Natiunile Unite. Cei care s-au ocupat de actele legislative ale acestei organizatii au fost mereu membrii-agenti, Alger Hiss si leo Pasvolsky, dar onorurile au revenit unui comitet special numit de presedintele Roosevelt, care a elaborat prima forma a Cartei.

Membrii Comitetului erau: Sumner Wells, Isaiah Bowman, Hamilton Fish Armstrong, Benjamin Cohen si Clark Eichelberger – cu totii membri ai Consiliului pentru Relatii Externe si membri ai organizatiei secrete Ordinul Cuceritorilor, ramura a Societatea JASON.

Carta a trecut prin Senatul Statelor Unite intr-un singur exemplar, fara sa existe copii, care sa poata fi studiate de fiecare senator in parte: constinutul le-a fost Explicat de revolutionarul de origine rusa, Leo Pasvolsky.

Carta nu conferea Adunarii Generale nici o putere reala: toata puterea se afla in mainile Consiliului de Securitate, care avea drept de VETO. Inclus in aceasta Carta era articolul 25:

„Membrii Natiunilor au cazut de acord sa accepte si sa indeplineasca hotararile Consiliului de Securitate, conform Cartei prezente.”

Fara restrictii, fara rezerve, acesta este Articolul 25. Observati cuvantul „prezente”, care indica faptul ca ar putea fi si alte Carte. VETO reprezinta o piedica in calea instaurarii Guvernului Mondial – trebuia dejucat cumva.

In 1950, Adunarea Generala, fara a fi autorizata legal, s-a intalnit si a adoptat ceea ce membriiau numti Rezolutia „Unire in Scopul Pacii”. Prin intermediul acesteia, care de atunci a fost larg extinsa, Adunarea Generala avea permisiunea sa-si execute puterea de Consiliu de Securitate. Deci, Guvernul Statelor Unite recunoaste Carta amendata ilegal ca fiind „legea lumii”, fara a tine cont de Constitutie.

Adunarea Generala a facut legea in lume prin intermediul Rezolutiilor Ratificate prin 2/3 vot majoritar. Dupa ce o Rezolutie este ratificata, este trimisa la Seful Executiv al Statului Membru, iar Executivul este obligat sa accepte si sa indeplineasca prevederile Rezolutiei.

Guvernele implicate trebuie sa ignore, sa desfiinteze, sa revizuiasca si sa anuleze legile de pe teritoriile lor, care sunt in conflict cu rezolutiile Adunarii Generale si sa adopte alte legi prin care Rezolutiile sa fie impuse cu forta. „Un om, un vot” este o lozinca ce apartine Rezolutiei nr. 1760.

Pana acum s-au aplicat mai mult de 2.000 de astfel de rezolutii. Acestea sunt adevaratele Legi ale Pamantului. Legile noastre, din domeniul drepturilor civile, al agriculturii, sanatatii, muncii, al ajutorului strain – toate sunt, de fapt, rezolutii adoptate de Adunarea Generala sau tratate ale Natiunilor Unite, ratificate de Senatul nostru. Daca sunt in conflict cu Rezolutiile Adunarii Generale, toate legile statului vor fi anulate.

Acum, fara a avea cea mai mica umbra de indoiala, putem spune ca toate organizatiile de securitate si informatii din Statele Unite lucreaza pentru Natiunile Unite, impreuna cu Guvernul Secret, in scopul distrugerii suveranitatii Statelor Unite ale Americii si instaurarii Guvernului Mondial Unic.

Toate acestea ar trebui sa ne ajute sa intelegem cum sunt eliberate legile noastre si cine le elaboreaza: Intrebati-i pe senatorii votati de dumneavoastra, pe legislatori, daca li s-au adus la cunostinta aceste fapte…

Stimati cititori, reflectati, va rog, asupra legilor adoptate de Parlamentul Romaniei, a Ordonantelor de Urgenta adoptate de Guvernul Romaniei dupa 1990. Asupra nenumaratelor vizite cu care ne-au „binecuvantat” si ne „binecuvanta” comisarii din Occident. Apoi trageti concluziile. Accentuez doar faptul ca, fara ca opinia publica din Romania sa fie informata, intregul nostru sistem de guvernamant s-a schimbat:

– Parlamentul si Guvernul nu mai sunt inactusate de sistemul constitutional. Unica lor obligatie este sa promoveze drepturile omului, mai ales in domenii importante, cum ar fi: domeniul civil, politic, economic, social si cultural. Acestea se regasesc in Articolele 55 si 56 ale Cartei Natiunilor Unite, un tratat ratificat si aprobat si sunt promovate de Natiunile Unite in intreaga lume.

– Parlamentul si Guvernul pot elabora legi fara a fi incatusate de Constitutie. Iata o dovada graitoare a jongleriilor care se pot face printre legile Romaniei. Constitutia Romaniei este un contract pe care noi, cetatenii Romaniei, l-au facut unii cu ceilalti pentru ca, prin Guvern si Parlament, sa se aplice acest contract.

Nici o institutie, nici o oficialitate publica nu are dreptul sa incalce prevederile contractului. Presedintele Romaniei trebuie sa stie ca nu poate legaliza nici un tratat avansat cu Natiunile Unite sau cu orice alta putere straina, daca incalca prevederile Constitutiei, fara sa se expuna acuzatiei de tradare. Astfel, ridiculizeaza juramantul sacru de Respectare a Constitutiei. Astazi, mai mult ca oricand, sunt de actualitate cuvintele lui Abraham Lincoln:

„Cei mai periculosi tradatori sunt cei care, desi se pretind a fi loiali Drapelului, se imbogatesc pe seama nenorocilor care se abat asupra natiunii.”

Ganditi-va si reflectati asupra celor de mai sus!

Scopul final: „ateism, anarhie politica, nici o proprietate!”Cand am terminat de scrisul manuscrisul „Conspiratia Satanei” si ma pregateam sa-l trimit editurii „Obiectiv” din Craiova, m-am hotarat sa adaug o pagina care sa cuprinda spusele unor inalta personalitati, scriitori, ziaristi s.a. referitoare la activitatile desfasurate pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale.

Am considerat ca as ajuta cititorul sa inteleaga materialul, in sensul ca, ar fi bine ca, mai inainte, cartea sa fie citita, apoi prezentate cele de mai jos. Si sunt constient ca cititorului de categorie medie ii va fi foarte dificil sa le accepte. Totusi, sunt adevaruri rostite…

Ulysses S. Giant, al 18-lea Presedinte ale Statelor Unite ale Americii, a spus: „Toate partidele politice secrete, legate cu juramant sunt periculoase pentru orice natiune, indiferent cat de pure sau patriotice sunt motivele si principiile care le-au facut sa se formeze”.

Manley P. Hall, mason de gradul 33, unul dintre cei mai prolifici scriitori pe subiectele de acest gen, a scris: „Nu numai ca multi dintre fondatorii Statelor Unite au fost masoni, dar acestia au primit si ajutor din partea unui secret si august corp existent in Europa, care i-a ajutat sa infiinteze aceasta tara intr-un scop anume, cunoscut numai de foarte putini initiati”.

Parintele Revolutiei Comuniste ruse din 1917, Lenin, si-a exprimat ura fata de Dumnezeu si religie, facand comentariul: „Ateismul face parte integranta din marxism. Marxismul este materialism. Trebuie sa combatem religia. Fireste, noi spune ca nu credem in Dumnezeu. Nu credem in morala eterna. Morala e aceea care serveste la distrugerea vechii societati. Este moral tot ce este necesar pentru anihilarea vechii oranduiri sociale exploatatoare (enin dorea sa distruga Vechea Ordine Mondiala, inlocuind-o cu o Noua Ordine Mondiala – n.a.) si pentru a uni proletariatul. Trebuie sa combatem religia. Jos religia. Traiasca ateismul…”

Ideea ca exista oameni care planifica afectiv evenimentele importante ale omenirii a fost exprimata si de unii lideri politici. Astfel, Winston Churchill a facut cunoscute opiniile sale despre ceea ce descoperise:

„De pe vremea lui Spartacus-Weishaupt, pana la vremea lui Karl Marx, a lui Trotki, a lui Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Emma Goldman, aceasta conspiratie mondiala pentru rasturnarea civilizatiei si reconstituirea societatii pe baza dezvoltarii stopate, a ostilitatii invidioase si a egalitatii imposibile, s-a dezvoltat continuu.

A jucat un rol clar in tragedia Revolutiei Franceze. A reprezentat principalul resort al tuturor miscarilor subversive din timpul secolului al XIX-lea, iar acum, in sfarsit, aceasta grupare de extraordinare personalitati din subteranele marilor orase ale Europei si Americii au inhatat de chica poporului rus, dobandind practic puterea acelui econom teritoriu.”

Timp de cativa zeci de ani, inclusiv o perioada dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, Palestina a stat sub mandat britanic. De mai multe ori am precizat ca unul dintre scopurile pentru care a fost declansat cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost acela de a se crea statul Israel. Stabilirea regimului marioneta sub Lloyd George in Londra a adus o schimbare vizibila in politica oficiala fata de sionism. Noul Ministrul de Externe, Arthur Balfour, ii scria lui Lionel Rothschild intr-o scrisoare din 2 noiembrie 1917:

„Draga baroane Rothschild,

Am marea bucurie de a va comunica in numele guvernului Majestatii Sale declaratia de simpatie pentru eforturile evreilor sionisti, declaratie prezentata cabinetului si aprobata de acesta. Guvernul Majestatii Sale priveste cu bunavointa formarea unui stat national al poporului evreu in Palestina si va sustine din toate puterile realizarea acestui tel.

Bineinteles, nu va intreprinde nici o actiune care sa prejudicieze drepturile civile si religioase ale comunitatilor neevreiesti din Palestina sau drepturile si statutul politic al evreilor din alte tari. V-as fi recunoscator daca ati aduce aceasta declaratie la cunostinta federatiei sioniste.

Cu salutari cordiale,

Arthur James Balfour.”

Ca pe timpul mandatului britanic asupra Palestinei nu au fost respectate drepturile civile si religioase ale arabilor (in special ale palestinienilor), nu este cazul sa prezint in aceasta lucrare…

Un comunicat Associated Press, din 26 iulie 1968, anunta:

„Guvernatorul din New York, Nelson A. Rockefeller, afirma ca, daca ar ajunge Presedinte, ar actiona in sensul crearii pe plan international a <>.”

La data de 30 ianuarie 1976, poporului american i-a fost prezentat un nou document, numit „Declaratia de Independenta”. Era semnat de 32 de senatori si 92 de deputati din Washington D.C. si afirma, printre altele:

„Cu doua secole in urma, stramosii nostri au dat nastere unei noi natiuni, acum, trebuie sa ne alaturam, altora pentru a da nastere unei Noi Ordini Mondiale.”

Istoricul Walter Mills sustine ca, inainte de Primul Razboi Mondial, colonelul Edward Mandell House, principalul Consilier al lui Woodrow Wilson, presedintele din acea perioada, avea un motiv ascuns pentru a implica America in razboi:

„Unica justificare a conelului ca sa pregateasca o asemenea baie de sange pentru compatriotii sai era speranta de a stabili o Noua Ordine Mondiala, a pacii si a securitatii.”

In ziua de 12 mai 1989, presedintele George Bush, tinand cuvantarea inagurata la A&M University (Texas) a spus:

„In ultima instanta, obiectivul nostru este acela de a primi Uniunea Sovietica inapoi in Ordine Mondiala. Poate ca Ordinea Mondiala a viitorului va fi cu adevarat o familie de natiuni.”

In cartea sa, „Intre doua epoci”, Zbigniew Brzezinski, Consilier de Securitate Nationala al presedintelui Carter, scria:

„Lumea veche se apropie de sfarsit. Va fi inlocuita cu un nou mod de existenta. Lumea noua se va numi <>.”

Aceasta noua strcturare va redistribui proprietatea natiunilor „avute”, transferandu-le natiunilor „ne-avute”.

Noua Ordine Mondiala va include schimbari in urmatoarele domenii:

– familia: casniciile homosexuale vor fi legalizate; parintilor nu li se va permite sa-si creasca ei insisi copiii (ii va creste statul), toate femeile vor fi angajate la stat si nu li se va permite sa fie „casnice”, divortul va deveni foarte usor, iar casnicia monogina va fi eliminata treptat;

– locul de munca: statul va deveni proprietarul tuturor factorilor de productie; proprietatea privata va fi scoasa in afara legi;

– religia: religia va fi scoasa in afara legii, iar credinciosii vor fi sau eliminati, sau inchisi; va aparea o noua religie: adoratia omului si a mintii lui: „toti vor crede in noua religie”.

Lumea de maine va suferi schimbari majore. In cadrul acestora, tendinta de instalare a unui „Guvern Mondial Unic” este deja cunoscuta. Unul dintre sustinatorii acestuia este si Norman Cousins, presedintele Societatii Federaliste Mondiale, care a spus:

„Se apropie Guvernul Mondial. De fapt, e inevitabil. Nici un argument pro sau contra lui nu poate schimba acest fapt.”

Scriitorul si sociologul francez, Pierre Joseph Proudhon, a sintetizat cel mai bine ce inseamna Noua Ordine Mondiala:

„Principalul nostru este: ateism in religie, anarhie in politica, nici o proprietate in sfera economica.”

La fel ca cei enumerati mai sus, alti socialisti, umanisti, iluministi, comunisti, masoni si New-Age-isti cred in Noua Ordine Mondiala…
Stiu ca nimeni nu vrea sa auda vesti proaste si presupun ca majoritatea celor care au cititi cele de mai sus ar conchide ca cele dezvaluite (si pe parcursul lucrarii) le considera „vesti proaste.”

Nu sunt profet, dar toti oamenii cu bun-simt trebuie sa actionam laolalta pentru a impiedica impunerea „Noii Ordini Mondiale”…
Vom pregati o viata mai buna pentru copiii si nepotii nostri? Aceasta depinde numai de noi!”

Sursa: Teodor Filip – „Conspiratia Satanei” volumul 2, Editura Obiectiv, pag. 149-159.