Psihoza care a pus stăpânire pe noi începe să-și arate efectele și asupra copiilor. Nu doar adulții nepurtători de mască sunt încătușați, bătuți sau amenințați, așa cum televiziunile au prezentat imagini în ultima perioadă. Noua normalitate face victime și printre copii.

Un băiat în vârstă de aproape cinci ani a fost bătut de mai mulți copii pentru că nu purta masca de protecție. Mama minorului a dezvăluit că incidentul s-a petrecut într-un parc din București și a povestit cum s-a întâmplat totul, informeaza RTV.

„Este traumatizat de ce se întâmplă în perioada aceasta, pentru că nu mai înțelege nimic. Am mers cu băiețelul în parcul din cartier, se juca, când dintr-o dată observ că este înconjurat de alți copii cu vârste între 5 și 7 ani.

Au început cu toții să îl împingă din toate părțile, chiar să-l lovească, m-am dus repede să văd ce se întâmplă și mi-au spus foarte hotărât că îl lovesc pentru că el nu poartă masca, iar copiii care nu poartă masca trebuie bătuți. Aveau niște arme de jucărie, l-au înconjurat efectiv…băiețelul meu nici nu știa ce să spună. Nu mi-a venit să cred că aud așa ceva”, a spus mama copilului la Antena 3.

Femeia a mai spus că băiatul e foarte confuz și că nu a înțeles de ce a trecut printr-o astfel de experiență.

„Am fost atât de șocată încât am vrut doar să îl scot din situația aceea și să stau să îi explic un pic. A început să plângă. Este și traumatizat de ce se întâmplă în perioada aceasta pentru că nu mai înțelege nimic.

De exemplu ieri a tușit de câteva ori în parc pentru că are o alergie și toată lumea se uita urat la el. Este într-o perioada foarte confuză și am vrut să îl iau de acolo foarte repede ca să îi explic că nu este vinovat cu nimic”, a mai spus mama băiețelului.

De asemenea, ea a explicat că nu știe cum să gestioneze această problemă, în condițiile în care nu-l obligă pe micuț să poarte mască, dar pentru a se integra în grupuri de copii masca pare să fie un element obligatoriu.

Sursa: http://www.romaniatv.net/incident-revoltator-intr-un-parc-din-capitala-baiat-de-cinci-ani-batut-de-mai-multi-copii-pentru-ca-nu-purta-masca_542673.html