Selectați pagina

Noile paşapoarte propuse de către Biserica Ortodoxă Rusă ce nu conţin datele de identitate personale

Noile paşapoarte propuse de către Biserica Ortodoxă Rusă ce nu conţin datele de identitate personale

prot. Vsevolod CeaplinDiscuţii în loc de fapte? Biserica Ortodoxa Rusă propune  întărirea unui nou tip de paşaport care să nu conţină coduri personale sau oricare alte mijloace de identificare automată.

    Pe data de 27 mai, în cadrul reuniunii consiliului public, protoiereul  Vsevolod Ceaplin, în calitate de reprezentant oficial al Patriarhiei Ruse a venit cu îndemnul de a respecta drepturile oamenilor ce nu doresc  să primească documentele electronice şi cod numeric personal de identificare şi de a apăra acei cetăţeni care au refuzat  aceste documente , propunându-le paşapoarte  tradiţionale. Conform opiniei părintelui Vsevolod, prin refuzul de a primi cod numeric personal constituit dintr-o serie de cifre şi care se găseşte în fiecare document electronic, aceşti cetăţeni încearcă să-şi protejeze viaţa lor proprie. În acelaşi timp, din cauza lipsei acestor documente, cetăţenii sânt privaţi de dreptul la asistenţă medicală, pensii şi diferite beneficii. Mai mult de atât, ei nu au acces la sistemul de învăţământ şi la muncă deoarece conform Codului Muncii, angajatul trebuie să deţină cod numeric personal de identificare.

   „Dacă persoana refuză să dea astfel de date, ea este omisă în favoarea altor angajaţi „ – a menţionat Protoiereul V. Acesta a recunoscut că nu deţine cod numeric personal, dar primeşte salariul în mod legal şi prezintă raport autorităţilor fiscale. Oamenii care refuză IDNP (numărul personal) pot lucra şi întemeia o familie şi fără acesta.”Lipsa documentului electronic  nu trebuie să încalce dreptul cetăţenilor la muncă” – a subliniat reprezentantul Patriarhiei Ruse. Conform spuselor acestuia, uniunea juriştilor au semnalat deja peste 10.000 de încălcări ale drepturilor cetăţeanului în legătură cu refuzul IDNP.

   Biserica Ortodoxă Rusă insistă asupra necesităţii unor schimbări în toate legile sociale ale statului şi propune excluderea obligativităţii  codului numeric personal şi ai celorlalţi identificatori elecronici ai persoanei. Mai mult de atât, Biserica Ortodoxă Rusă propune întărirea noului paşaport fără semne de identificare personală.

 Sursa: http://episcopia-ungheni.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  e bine, dar proorociile au spus că pecetea se va pune cu laserul!

  şi dacă laserul pe frunte poate să-l pună în timpul „fotografierii” – atunci ce împiedică pierderea sufletului?

  vicleanul la compromis niciodată n-o să aibă de pierdut, ci numai de câştigat.
  şi dacă îţi vinde un act de identitate maso-satanic fără cod – asta nu garantează că nu va pune 666 cu laserul la nivelul ADN-ului anume în timpul „fotografierii”.

  deşi preoţii care împietriţi fiind s-au dus şi au primit biometrice – au afirmat într-un glas – GOLIREA SUFLETULUI DE HARUL DUMNEZEIESC L-AU SIMŢIT FIX ÎN MOMENTUL F O T O G R A F I E R I I.

  nu zic că neapărat se pune pecetea, fiindcă este proorocii că pecetea se va pune când va fi o cartelă unică, un document, care probabil se va numi „PAŞAPORTUL MONDIAL” sau „PAŞAPORTUL LUMII”.

  în orice caz, odată cu primirea actului cu cod – omul îşi pierde harul şi intră diavolul în inima sa.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке