Selectați pagina

Noi nu vaccinăm: Film documentar realizat în Germania despre mitul și realitatea campaniilor de vaccinare

Noi nu vaccinăm: Film documentar realizat în Germania despre mitul și realitatea campaniilor de vaccinare

“Noi nu vaccinăm” este un film documentar realizat în Germania și tradus în limba română prin bunăvoința mai multor oameni de bine care își doresc, ca noi părinții, să fim informați complet, corect și precis în legătură cu vaccinurile administrate copiilor noștri. APC România nu face altceva decât să pună la dispoziția părinților și alte opinii în legătură cu reacțiile adverse ale vaccinurilor. Totodată, ne revine obligația morală de a vă reaminti, că numai dvs., părinții, sunteți singurii în măsură să decideți pentru orice procedura medicală aplicată copilului dvs. Realizarea oricărei proceduri medicale copiilor dvs., fără acordul dvs. în scris, constituie infracțiune!

V-ati injecta de bunăvoie copilul cu una din substanțele următoare?
Otrava celulară și neurotoxina numită aluminiu?
Sau neurotoxina cancerigenă numită formaldehidă?
Sau eventual compuși organici de mercur precum Thimerosal?
Sau o grămadă de microorganisme modificate genetic și cultivate pe celule embrionare sau pe piure de țânțari?
Chiar nu vreți?
Atunci, la urmatorul rapel, cereți de la medic prospectul și întrebați medicul despre ingredientele și adjuvanții vaccinurilor!

NOI NU VACCINĂM, un documentar despre mitul și realitatea campaniilor de vaccinare.

„Protecție față de boli periculoase? Vaccinarea este considerată cea mai bună metodă de prevenție a medicinei moderne. Cu toate acestea, tot mai multe dovezi arată că relația beneficiu-risc la vaccinuri nu arată deloc în favoarea beneficiilor.

Din 1976, numărul de doze de vaccin administrate bebelușilor a crescut de la 6 la 34 (sau chiar 36) în primul an de viață! Paralel a explodat numărul de boli cronice la copii: reumatism, diabet, astm bronșic, cancer, dar mai ales alergii, sensibilitate mărită la infecții, precum și tulburări comportamentale.

Cauzele sunt -printre altele- adjuvanții din vaccinuri, în special compușii de aluminiu. Calculat la greutatea corporală, un vaccin pentru bebeluși conține de 23 de ori mai mult aluminiu decât un vaccin pentru adulți!

Acest film arată cum se trișeaza în lumea vacciniștilor, de la punerea pe piață a vaccinurilor până la admiterea vătămărilor postvaccinale.

Pentru sănătatea copiilor nu este important un carnet de vaccinare plin, ci posibilitatea de a crește și a se dezvolta într-un mediu cât mai natural, cu alimentație sănătoasă și echilibru sufletesc.”

Un film de Michael Leitner
Producția: Daniel Trappitsch
Traducerea și subtitrarea: Felicia Popescu
Narator: Gabriel Petrescu

Informarea corectă este crucială!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.