Selectați pagina

Noi NU vaccinăm – documentar despre riscurile pe care le implică vaccinarea copiilor

Noi NU vaccinăm – documentar despre riscurile pe care le implică vaccinarea copiilor

vaccinare„Protecție față de boli periculoase? Vaccinarea este considerată cea mai bună metodă de prevenție a medicinei moderne. Cu toate acestea, tot mai multe dovezi arată că relația beneficiu-risc la vaccinuri nu vorbește deloc în favoarea beneficiilor.

Din 1976, numărul de doze de vaccin administrate bebelușilor a crescut de la 6 la 34 (sau chiar 36) în primul an de viață! Paralel a explodat numărul de boli cronice la copii: reumatism, diabet, astm bronsic, cancer, dar mai ales alergii, sensibilitate mărită la infecții, precum și tulburări comportamentale.

Cauzele sunt -printre altele- adjuvanții din vaccinuri, în special compușii de aluminiu. Calculat la greutatea corporală, un vaccin pentru bebeluși conține de 23 de ori mai mult aluminiu decât un vaccin pentru adulți!

Acest film arată cum se trișează în lumea vacciniștilor, de la punerea pe piață a vaccinurilor până la admiterea vătămărilor postvaccinale.

Pentru sănătatea copiilor nu este important un carnet de vaccinare plin, ci posibilitatea de a crește și a se dezvolta intr-un mediu cât mai natural, cu alimentație sănătoasă și echilibru sufletesc.”

Un film de Michael Leitner
Producția: Daniel Trappitsch
Traducerea și subtitrarea: Felicia Popescu
Narator: Gabriel Petrescu

Acest documentar a fost sponsorizat de peste 300 părinți.
Versiunea în limba română a fost finanțată de: Asociația pentru Protecția Consumatorilor, de Lion Mentor Association precum și de mulți părinți!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fEwyJE2-Kiw[/youtube]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

  1. marele Păcătos

    ieri un frate mi-a povestit un caz de la noi din Moldova, cum o femeie a venit în ţară din Italia, au mers la Litughie, s-a spovedit, s-a apropiat cu bebeluşul să-l împărtăşe, şi linguriţa cu Sfintele Taine s-a îndoit. Părintele a întrebat de mamă: te-ai spovedit? ea a răspuns: da. Părintele a poruncit să se mai spovedească odată, după care istoria s-a repetat: linguriţa cu Sfintele Taine s-a îndoit.
    Femeia a vaccinat pruncul în Italia, şi cel mai probabil că i-a introdus cip.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *