Selectați pagina

Ni se pregăteşte sclavia. Ce facem?

Ni se pregăteşte sclavia. Ce facem?

Parteneriatul civil este doar o piesă componentă dintr-un mecanism care se desfășoară de zeci de ani îndeosebi în vest. Pentru crearea Noii Ordini Mondiale au nevoie de o societate de indivizi complet dezlegaţi de orice atașamente de grup. Care sunt motivele, asocierile de grup sau concepţiile pentru care individul se răzvrătește împotriva statului ?

Răspuns:

1- FAMILIA. Pentru familie individul pune mîna pe topor și dă în cap oricui. „Statul” este mai prejos decît familia ca prioritate.
2- CULTURA, LIMBA, TRADIŢIE, NAŢIONALITATE. Cînd „statul” subminează sau pervertește aceste concepţii individul iese în stradă și se revoltă. Sentimentele naţionale, culturale ,etc, sunt mai puternice decît conceptul de „stat”.
3-Lista poate continua cu ARTĂ, ISTORIE, etc , depinde de la un individ la altul, dar în principal primele două sunt mult mai puternice decît „statul” ca priorităţi, empatii, apartenenţe, ale individului.

Autoritatea „statului” asupra priorităţilor individului este întotdeauna pusă în pericol de apartenența individului la o „familie” , „naţiune” , „cultură” , „religie” etc .
Subminarea se face din interior prin înlocuirea conceptului de „familie” cu un concept surogat subservient statului. De aceea vedem peste tot că se încearcă din răsputeri ÎNLOCUIREA conceptului de „familie” cu un simplu „contract de convieţuire” mediat de …stat.

Graniţele teritoriale, simţurile naţionale, același lucru , sunt atacate frontal și înlocuite. Peste tot ţi se spune că suntem „earthlings” , că nu există român , francez, grec… ce știi tu domle Planeta Pămînt e „ţara” …

Una cîte una toate concepţiile mentale pe care le are individul mai puternice decît autoritatea „statului” sunt subminate, înlocuite, spălate. E un proces care durează de zeci de ani și poate încă va mai dura zeci de ani. Noua Ordine Mondială este o societate de indivizi complet separaţi unul de celălalt , care nu se adună în grupuri fiindcă nu au pentru ce, „familia” , „naţiunea” , ” cultura” nu mai există , pentru ei „statul” e familia , „statul” e naţionalitatea lor, „statul” e tată, mamă , tot.


E un proiect de transformare a omului într-un ciborg, un fel de zombie. Fără nici un fel de atașamente de grup este mult mai ușor de a izola și elimina pe ici pe colo indivizii care resping. S-au scris cărţi despre asta, articole , în fine eu nu am reţinut exact sursa dar cîte ceva puteţi găsi în platforma curentului Eugenics.
Viitorul sistem social perfect pe care extrema stîngă și miliardarii progresiști îl încearcă de zeci de ani este unul cu doar două pături sociale: stăpîni și sclavi.

Autor: Mik Bro / facebook

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке