Selectați pagina

Nebunia acestei lumi: Un bărbat vrea să fie declarat cu 20 de ani mai tânăr de către instanță, folosind aceeaşi logică ca a celor care îşi schimbă sexul

Nebunia acestei lumi: Un bărbat vrea să fie declarat cu 20 de ani mai tânăr de către instanță, folosind aceeaşi logică ca a celor care îşi schimbă sexul

Emile Ratelband, în vârstă de 69 de ani, dorește să își modifice data nașterii de la 11 martie 1949 la 11 martie 1969, făcând o comparație între acest proces și cel de schimbare a sexului, informează BBC.

„Îți poți schimba numele. Îți poți schimba sexul. De ce nu și vârsta?”, a declarat el pentru ziarul olandez De Telegraaf.

Un tribunal local din Arnhem este așteptat să ofere o decizie în acest caz în patru săptămâni.

Ziarul olandez Algemeen Dagblad a informat că șansele bărbatului sunt mici deoarece nu există un mecanism legal prin care o persoană își poate modifica data nașterii.

Ratelband argumentează că se simte discriminat din cauza vârstei sale și că îi afectează șansele de angajare și rata succesului pe aplicația matrimonială Tinder.

„Când am 69 de ani, sunt limitat. Dacă aș avea 49, aș putea cumpăra o casă nouă, să conduc o altă mașină. Pot să muncesc mai mult”, a declarat el.

Ratelband a arugmentat că medicii săi i-au transmis că are corpul unei persoane de 45 de ani și s-a descris ca fiind „un zeu tânăr”. Pensionarul a precizat că ar renunța la pensia sa dacă își schimbă data nașterii.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *