Selectați pagina

Nebunia acestei lumi: Tînăr declară că doreşte să fie extraterestru, şi că vrea să îşi elimine organele reproductive

Nebunia acestei lumi: Tînăr declară că doreşte să fie extraterestru, şi că vrea să îşi elimine organele reproductive

Unii oameni au prea mulți bani și prea mult timp liber. Un tănăr din Statele Unite s-a hotărât că nu mai vrea să fie om. A cheltuit o avere pentru a-și îndeplini visul, de a deveni un „extraterestru asexuat”. Ultima etapă a transformării va fi eliminare organelor genitale externe, pentru că, spune tânărul „Nu vrea să nimic acolo jos.”

Vinny Ohh este un tănăr cu preocupări bizare. Nemulțumit de aspectul său „prea uman”, a început o serie lungă de intervenții și operații estetice pentru a se transforma într-un extraterestru asexuat.

Și-a făcut injecții cu botox în buze, ca să obțină un aspect „cărnos”, și-a modificat forma nasului. Acestea fac parte din categoria operațiilor banale. Pentru a-și desăvârși transformare, tânărul și-a injectat și pleoapele cu botox și și-a remodelat pomeții.

Nici asta nu a fost suficient pentru el.

„Vreau să mă transform într-un extraterestru. Şi încă unul asexuat, nici mascul, nici femelă”, spune Vinnie.

Mai mult, Vinny Ohh este dispus să-şi înlăture chirurgical şi organele sexuale. „Nu văd niciun motiv pentru care să le păstrez, nu vreau să mai am nimic jos!”, a mărturisit acesta.

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/transformarea-socanta-a-unui-tanar-a-cheltuit-o-avere-pentru-a-se-transforma-intrun-extraterestru-id845020.html

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.