Selectați pagina

Ne previne fratele saccsiv: CE NE PREGATESTE papa Francisc I? Cica va sustine un discurs important cu privire la primul contact cu viaţa EXTRATERESTRA

Ne previne fratele saccsiv: CE NE PREGATESTE papa Francisc I? Cica va sustine un discurs important cu privire la primul contact cu viaţa EXTRATERESTRA

extraterrestrial_wallpaper_jjopaÎn timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.

Iata ce putem citi la Ni se pregăteşte CEVA? Voxxi News: Papa Francisc va susţine un discurs important cu privire la primul contact cu viaţa EXTRATERESTRĂ:

Jurnalista Rosana Ubanell de la Voxxi News susţine că Vaticanul se pregăteşte pentru a da o declaraţie despre viaţa extraterestră şi implicaţiile teologice pe care le are existenţa unor fiinţe în afara Pământului. Ea a declarat că, în urma progreselor în metodele de detectare ştiintifice pentru descoperirea vieţii extraterestre, Papa Francisc este gata să ofere o declaraţie cu privire la “First contact”.

Ubanell spune că detaliile nu au fost încă anunţate oficial, dar interesul Vaticanului asupra vieţii extraterestre este bine documentat de conferinţe recente pe astrobiologie organizate de Observatorul Vaticanului şi Universitatea din Arizona. „Papa Francisc pregăteşte o declaraţie importantă la nivel global cu privire la viaţa extraterestră şi implicaţiile sale teologice. S-ar putea să nu fie o sarcină uşoară pentru biserică de a interpreta Sfânta Scriptură, în cazul în care se va găsi viaţă pe alte planete şi omul nu va fi singura creatură făcută după chipul lui Dumnezeu”.

În cazul în care

Preotul iezuit Guy Consolmagno, doctor în astronomie la Observatorul Vaticanului a primit pe 18 iulie medalia Carl Sagan de la Societatea Astronomică Americană (ASS) şi este unul dintre cei mai importanţi susţinători în descoperirea vieţii extraterestre. Papa Francisc se consultă regulat cu Consolmagno şi cu alţi astronomi de la Vatican pe probleme ştiinţifice.
Potrivit voxxi.com/2014/07/23/vatican-prepares-aliens/, în cazul in care Papa Francis pregăteşte o declaraţie cu privire la viaţa extraterestră, probabil că el va sublinia faptul că nu există nici o incompatibilitate între învăţătura creştină şi credinţa în viaţa extraterestră, aşa cum a propus părintele Funes în 2008.

2 Comentarii

 1. oana

  Sigur papa va gasi o explicatie asa zisa teologica despre existenta extraterestilor.Ei,fiind in erezia lor egumenista niciodata nu vor sustine adevarul.Adevarul este Hristos,iar El se gaseste doar in ortodoxie!

  Răspuns
  • marele Păcătos

   de sine stătător înţeles este faptul că erezia este înafara Adevărului Evanghelic.
   Sf.Îngeraş otroc Veaceslav a proorocit, nu doar oamenii vor pecetlui cu 666 ci şi diavolii – aşa-zişii “ozn/extratereştri” se vor arăta pe pământ oamenilor în chip de “fraţi-intergalactici” care vor oferi “ajutor” trupesc pentru cei bolnavi, şi cu adevărat zicea Îngeraşul Veaceslav – vor intra în “OZN” bolnavi – şi vor ieşi sănătoşi trupeşte, însă cu sufletul pierdut.

   un lucru foarte important a mai zis Îngeraşul Veaceslav – multe lucruri care are să se petreacă nu au fost descoperite de nici un sfânt, de nici un prooroc, de aceea ca să fie încercaţi cei câteva mii de Sfinţi (aproximativ 5000), fiindcă, dacă avea să proorocească Sfinţii – avea să ştie şi vrăjmaşul, dar este în taină evenimentele (tulburările) fiindcă trebuie să fie încercaţi sfinţii de după antihrist, cei care se vor lupta împotriva “extratereştilor”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке