Selectați pagina

NATO va deschide la Chişinău un oficiu

NATO va deschide la Chişinău un oficiu

NATO is a war machineMihai Gribincea, ambasadorul Republicii Moldova la NATO, a anunţat  că NATO va deschide un oficiu la Chişinău în 2015, la solicitarea guvernului Republicii Moldova. transmite IPN.

Gribincea a precizat că acest oficiu, care va avea scopul unui canal de comunicare directă între Republica Moldova şi NATO, reprezintă un succes al dialogului politic şi a dorinţei Republicii Moldova de a colabora cu NATO, păstrându-şi statutul de neutralitate. Gribincea, a subliniat că prin intermediul acestui oficiu, NATO se va informa din prima sursă despre evenimentele din Republica Moldova şi va putea identifica necesităţile de reformare a sectoarelor de apărare şi de securitate.
Diplomatul a mai spus că deschiderea oficiului respectiv este un proces care va dura mai multe luni, dar speră că noua guvernare de la Chişinău îl va accelera. „Negocierile unui memorandum de înţelegere cu NATO au ajuns în fază finală, documentul urmează a fi semnat în timpul apropiat. Dar acest lucru nu înseamnă că Moldova a renunţat la statutul de neutralitate”, a menţionat ambasadorul Moldovei la NATO.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. irina

  fiti atenti..”la solicitarea REPUBLICII MOLDOVA”..cit o sa mai decida astia pentru noi!????

  Răspuns
 2. Ecaterina

  „la solicitarea guvernului Republicii Moldova” – Ce glumă…, așa vor spune mereu, la orice decizie pe care o vor lua ÎN LOCUL MOLDOVENILOR NATIVI. Este suficient să acceptați un singur bocanc jidoamerican murdar de sânge nevinovat și nu veți mai scăpa de acești criminali, zombi cu față umană.
  Vai de voi fraților. Plâng pentru voi și mă gândesc la voi, la neputința voastră (a majorității) sufletească și morală pentru a riposta împotriva crimelor ce se petrec acum la voi. Istoria se repetă. Tot ceea ce a avut loc la noi, acum se repetă la voi. Ba uneori, la voi lucrurie iau un curs mult mai rapid. Ne-ați luat-o înainte cu multe lucruri rele care se petrec la voi. Îmi dau seama că tot ce îmi mai rămâne este să mă rog pentru voi.

  Tăcerea voastră le dă lor curaj. Uitați-vă numai la ripostele Ungariei. Vor face din România și Moldova, de fapt din toată Europa, un iad. Imediat ce NATO se va fi instalat confortabil în Moldova, la cel mai mic protest de stradă acești zombi le vor da miliției gândirii toate uneltele de tortură. Dacă nu credeți, uitați-vă pe youtube la filmele din Pungești. Au fost zile în care bătăușii în uniforma statului au avut chiar și puști cu muniție de război. Au intrat în miez de noapte în curțile oamenilor și i-au bătut măr. Unii au fost închiși, amendați, li s-au rupt oasele, alții au fost închiși. Tăcerea voastră vă va decide soarta. „Cum îți așterni, așa dormi”.

  Rugați-vă fraților!, Rugați-vă!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.