Selectați pagina

În iunie va avea loc aşa-numitul SOBOR PANORTODOX. Al 8-lea – SOBOR “al LUPILOR (în piei de oaie)”?

În iunie va avea loc aşa-numitul SOBOR PANORTODOX. Al 8-lea – SOBOR “al LUPILOR (în piei de oaie)”?

ecumenismEcumenistul şi modernistul patriarh Bartolomeu I a luat decizia de a petrece în iunie anul curent în Shambesy (Elveţia) Soborul Panortodox. Panortodox – înseamnă Ecumenic.

 Se pare că situaţia va fi adaptată la realitate, simţindu-şi siguranţa, şi din cauza slăbiciunilor şi lipsei de unitate a poporului creştin, (n.n. ei, ecumeniştii) sunt pregătiţi să dea lovitura zdrobitoare Bisericii Ortodoxe şi învăţăturilor ei.

Dacă aceasta se va petrece, atunci omenirea va bea din plin toată cupa mâniei Lui Dumnezeu. Să-i oprească Dumnezeu!

 ATENA. Agenţia greacă de ştiri ortodoxe „Romfeea” a informat că la sfârşitul acestei săptămâni (mesaj din primele zile ale lunii aprilie), după şedinţele Sfântului Sinod a Bisericii Ortodoxe Elene, Arhiepiscopul Atenei, Ieronim al II-lea va merge în vizită la reşedinţa Patriarhului Constantinopolului Bartolomeu I.

Principalele teme ale întrunirii vor fi conflictul între Patriarhiile din Antiohia şi Ierusalim, cu privire la anexele jurisdicţionale ale statului Qatar şi relaţiile cu catolicii în privinţa la alegerii noului Papă de la Roma. E posibil să se discute despre înlocuirea catedrelor mitropoliilor văduvite în „noile teritorii” (adăugate la Grecia în 1912).

Cu trimiterea la ziarul „Paron”, agenţia de ştiri „Romfeea” ne aduce la cunoştinţă informaţia că Patriarhul Bartolomeu I a luat hotărârea de a petrece în iunie anul curent în Shambesy (Elveţia) Soborul Panortodox. Concomitent, fostul Patriarh al Ierusalimului, Irineu, a făcut o adresare prin scrisoare către primatele Bisericilor Ortodoxe, în care cere ca la Soborul Panortodox să se revizuiască decizia cu privire la detronarea sa.

Traducere pentru Aparatorul de pe 3rm. info

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *