Selectați pagina

Muzician român: Mi-aş dori să se menționeze clar în regulamentul EUROVISION-ului, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze!

Muzician român: Mi-aş dori să se menționeze clar în regulamentul EUROVISION-ului, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze!

Muzicianul Mihai Alexandru, cel care a compus melodia interpretată de tânăra Laura Bretan în finala națională Eurovision 2019, începe abia acum să-și pună întrebări vis-a-vis de politica lgbtistă a concursului Eurovision. Se va concretiza acest incident într-un boicot prin neparticipare în viitorii ani, cum s-a întâmplat și în alte țări ortodoxe?

„Vă rog să mă scuzați, dar aceasta este părerea mea. Am pierdut cea mai mare șansă de a aduce anul următor, Eurovisionul în România. Românii au votat Laura Bretan, doi jurați ne-au acordat note maxime, prestația ei și tot pachetul au fost impecabile, dar din cauza unor motive care n-au nici o legătură cu muzica, a trebuit să acceptăm acest deznodământ. Noi ne-am asumat de la început acest lucru, știam ca pot exista urmări iar ele nu au întârziat. Întrebarea mea este următoarea: Nu cumva avem de-a face un soi de discriminare? Nu cumva Eurovisionul deviază de la ideea de bază care ne unea pana acum, adică muzica. Mi-as dori să se menționeze clar în regulamentul acestui concurs, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze, măcar sa știm o treabă de la început. În acest fel se pot evita situații ca aceasta, care a avut ca rezultat dezamăgirea unui copil de 16 ani, plus majoritatea românilor, iar toată munca unei echipe a fost aruncata pe apa sâmbetei.

Draga mea Laura, aseară ai strălucit pur și simplu, ai cântat impecabil și îți mulțumesc din tot sufletul meu pentru aceasta experiență pe care am trăit-o împreună”.

https://www.facebook.com/MihaiAlexandruOfficial/posts/2326642450687307

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *