Musulmanii au omorat un om crestin in fata fiului sau

L-au legat de tractor si l-au tarat prin localitate

Imi pare rau pentru cei “sensibili ” dar ,la asa ceva nu pot fi indiferenta , sa fie foarte clar !!!

”Ceea ce Occidentul nu vede si nu-l intereseaza: crestin ucis si sfartecat intr-o moschee in Egipt. Daca era homosexual, mozaic sau activist pentru drepturile animalelor, altfel se punea problema…”

Musulmanii din Egipt, comuna Dalga, au omorat un om crestin in fata fiului sau, cu gloante, dupa care l-au tarat la moschee, unde l-au legat de un tractor si i-au mutilat corpul strigand ” Allahu Akbar”.

Dupa cateva ore a fost dus la cimitirul local, dar a doua zi musulmanii l-au luat din nou si l-au mutilat, pe strazi. Mai bizar e ca au facut-o cam de 3 ori pe zi, intr-un ritual demonic si diabolic. Victima detinea o frizerie locala, iar musulmanii l-au atacat cand era la serviciu si au dat foc incaperii. Fiul victimei, pe nume Boutros a trebuit sa asiste la intregul eveniment:

“Auzeam cum musulmanii ardeau bisericile crestine, liderii musulmanilor le spuneau enoriasilor lor sa atace crestini si sa ii omoare. Au intrat in magazinul nostru, au incendiat totul si l-au impuscat pe tata cu multe gloante, apoi l-au tarat pana la moscheea lor, unde l-au legat de un tractor si l-au tarat prin intreaga comuna. Ziua urmatoare l-au dezgropat si l-au tarat prin comuna din nou. Au facut asta de trei ori pe zi. Nu mai avem bani, haine, sau loc de munca, casa noastra a fost distrusa, la fel si afacerea tatalui meu.

Viata de crestin in Egipt este foarte grea. Poti fi omorat in orice clipa. Anba Macarius, episcopul bisericii copte, descrie cum musulmanii au distrus multe biserici si afaceri crestine:

“300 de locuinte, 100 de afaceri, 15 biserici si 10 organizatii crestine. Crestinii din Egipt sunt in asteptarea mortii in orice clipa”.

Sursa: http://shoebat.com/2014/05/01/muslims-murder-christian-man-right-front-son-drag-body-mosque-tie-body-mutilate/