Selectați pagina

Musulmanii din Anglia abuzează sute de copii, iar poliţia corect politică nu face nimic în acest sens

Musulmanii din Anglia abuzează sute de copii, iar poliţia corect politică nu face nimic în acest sens

Bandele musulmane din Marea Britanie abuzeaza 1400 de copii, politia corect politica nu face nimic pentru astaRoger Scruton

Aricol postat pe 2 septembrie 2014 – De atunci numarul acestor bande a crescut si odata cu invazia musulmana, care a inceput masiv in 2015, modelul Grooming Gangs s-a extins si in alte tari care au primit, si primesc, masiv imigranti musulmani, de exemplu Suedia care este numita capitala violurilor europene.

Oamenii din Marea Britanie au acceptat fara rezistenta transformarile uriase care le-au fost impuse in ultimii treizeci de ani, in mare parte de catre activistii care lucreaza prin intermediul Partidului Laburist. Acestia au acceptat politicile de imigrare care ne-au umplut orasele cu musulmani nemultumiti, dintre care multi au mers acum sa lupte impotriva noastra in Siria si Irak. Au acceptat inmultirea scolilor islamice in care copiii sunt invatati sa se pregateasca pentru jihad impotriva ordinii sociale care-i inconjoara. Au acceptat denigrarea constanta a tarii, a institutiilor sale si a religiei mostenite, pentru simplul motiv ca aceste lucruri sunt ale lor si, prin urmare, sunt afectate de loialitati interzise „. – Prof. Roger Scruton

O poveste despre un abuz violent in randul copiilor – ignorata si sustinuta de politie – apare in orasul britanic Rotherham. Pana in prezent, amploarea si domeniul de aplicare ar fi fost de neconceput intr-o tara civilizata. Originile sale, totusi, se gasesc in ceva destul de obisnuit: ceea ce un deputat laburist a numit „nu vrea sa scuture barca comunitatii multiculturale”.

Imaginati-va urmatorul caz. O fata de 14 ani este luata in ingrijire de catre unitatea de servicii sociale din orasul in care locuieste, deoarece parintii ei sunt dependenti de droguri, a fost neglijata si nu merge la scoala. Ea este una dintre multe altele, pentru ca asa este in Marea Britanie de astazi. Si tribunalele pot ordona unitatilor guvernamentale locale – Consiliile – sa inlocuiasca parintii copiilor neglijati. Consiliul plaseaza fata intr-o casa, unde este tinuta impreuna cu ceilalti sub supravegherea departamentului de servicii sociale. Casa este vizitata in mod regulat de tineri care incearca sa atraga fetele in masinile lor, le dau droguri si alcool si apoi le forteaza sa aiba relatii sexuale.

Fata, care este singura si nemultumita, intalneste un barbat in afara casei, care o invita la cinema si la o petrecere cu copii de varsta ei. Ea cade in capcana. Dupa ce a fost violata de un grup de cinci barbati, este amenintata ca daca va spune un cuvant cuiva, va fi luata de la domiciliu si batuta. Cand, dupa repetarea episodului, ea ameninta ca merge la politie, ea este dusa undeva in mediul rural, stropita cu benzina, si amenintata ca-i dau foc daca spune ceva.

Asistentii sociali spun fetelor ca nu le pot ajuta

Intre timp, ea trebuie sa accepte abuzul saptamanal in schimbul drogurilor si alcoolului. Curand, ea descopera ca impreuna cu alte fete sunt duse in alte orase din zona in scopuri sexuale pentru alti barbati. Ea este speriata si deprimata, iar in momentul in care nu mai poate suporta, ea merge la politie. Poate doar sa bâlbâie cateva cuvinte si nu poate acuza pe nimeni in particular. Plangerea sa este respinsa pe motiv ca actul sexual in care a fost implicata trebuie sa fi fost de comun acord. Asistentul social responsabil de cazul ei ii ascultă plangerea, dar ii spune ca nu poate actiona decat daca fata ii identifica pe violatori. Dar cand fata ii descrie, asistentul social ridica din umeri si spune ca nu poate face nimic. Tatal ei, in ciuda faptului ca se drogheaza, a incercat sa tina legatura cu fiica sa si suspecteaza ce se intampla. Dar cand se duce la politie sa denunte, este arestat pentru obstructie si este acuza ca-i face pe politisti sa piarda timpul.

De-a lungul celor doi ani de chinuri, fata face mai multe incercari si in cele din urma se termina abandonata de parinti si fara adapost, fara educatie si fara perspectiva unei vieti normale. Imposibil, veti spune, ca se poate intampla asa ceva in Marea Britanie. De fapt, acesta este doar unul dintre cele peste 1400 de cazuri, care au aparut pe parcursul ultimilor cincisprezece ani in orasul South Yorkshire town of Rotherham Rotherham din South Yorkshire, toate implicand fete vulnerabile, fie in ingrijirea Consiliului, fie neprotejate de familiile lor si prada de bandelor sexuale. Aproape nu au fost facute arestari, niciun lucrator social sau ofiter de poliție nu a fost mustrat si, pana de curand, problema a fost respinsa de toti cei responsabili, ca o chestiune fara o importanta reala. Cresterea gradului de constientizare a problemei de catre public a dat loc totusi la plangeri, declansand o serie de rapoarte oficiale. Ultimul raport, din partea profesoarei Alexis Jay, fost inspector sef de asistenta sociala din Scotia, a aratat adevarul pentru prima data, in 153 de pagini ingrijoratoare. Un fapt se evidențiaza mai presus de toate ororile detaliate in document, si anume ca victimele au fost albe si abuzatorii lor pakistanezi.

Sociologii au convins guvernul ca politia este rasista

Cu cincisprezece ani in urma, cand aceste crime erau la inceput, investigatia lui Stephen Lawrence Inquiry asupra comportamentului politiei britanice a fost realizata de Sir William Macpherson, un judecator al Inaltei Curti. Ocazia imediata a fost o crima in care victima era neagra, faptuitorii albi si comportamentul politiei investigatoare era relaxat si eventual avea prejudecati. Raportul a acuzat politia, nu doar pe cei implicati in acest caz, ci intreaga forta politieneasca a tarii, de „rasism institutionalizat” ‘institutionalised racism’. Aceasta stire sociologica a fost, la acea vreme, foarte populara intre sociologii de stanga. Pentru ca au facut o acuzatie care nu putea fi respinsa de cineva care a avut nenorocirea sa fie acuzat de ea. (…)

Politia este mai preocupata de corectitudinea politica decat de criminalitate

Rezultatul a fost ca fortele de politie fac un pas inapoi pentru a evita acuzatiile de rasism, in timp ce lucratorii sociali vor ezita sa intervina in orice caz in care ar putea fi acuzati de discriminare fata de minoritatile etnice. Problemele sunt agravate de cresterea militant Islam, Islamului militant, care a adaugat vechii crime de rasism noua infractiune de ‘Islamophobia’. Nici un lucrator social nu poate risca sa fie acuzat de aceasta crima. In Rotherham, un asistent social ar fi distrus si nu mai putin un ofier de politie, sa se angajeze in investigarea cazurilor de abuz sexual atunci cand faptasii sunt musulmani asiatici si victimele etnice engleze. Cel mai bine este sa bage gunoiul sub covor, sa gaseasca motive de acuzare a victimelor sau a parintilor lor, sau a culturii inconjuratoare, a rasismului institutionalizat si sa raspunda unor chestiuni mai urgente, cum ar fi nevoile imigrantilor de locuinte sau infractiunile comise de acele clase de mijloc rasiste.

Si americanii sunt familiarizati cu acest sindrom. Political correctness intre sociologi provine din convingerile socialiste si de la teoriile vechi care le produc. Dar in randul oamenilor obisnuiti vine de la frica. Oamenii din Rotherham stiu ca nu este sigur pentru o fata sa ia un taxi condus de cineva cu trasaturi asiatice; ei stiu ca musulmanii pakistanezi nu trateaza fetele albe cu respectul cu tratează fetele din comunitatea lor. Ei stiu, si au stiut, de mai bine de cincisprezece ani ca exista bande de prădători care cauta fete vulnerabile si ca bandele sunt, in cea mai mare parte, tineri asiatici care nu vad societatea engleza ca o comunitate din care fac parte, ci ca un teren de vanatoare sexuala. Dar nu indraznesc sa exprime acest lucru nici in cuvinte, nici in fapte. Cu atat mai putin nu indraznesc sa faca acest lucru daca munca lor este aceea de lucrator social sau ofiter de politie. Doar simplul indiciu ca musulmanii pakistanezi comit mai multe delicte sexuale decat etnicii englezi si vor fi branded as a racist and an Islamophobe,  marcati ca rasisti si islamofobi, ostracizati la locul de munca si permanent sub observatie.

Nu va fi nimeni concediat

Acest lucru ar conta mai putin daca frica nu ar avea consecinte. Din pacate, corectitudinea politica face ca oamenii sa nu se limiteze numai sa-si ascunda convingerile, ci sa refuze sa actioneze asupra lor, sa-i acuze pe cei care si le marturisesc si, in general, sa se alinieze politicilor care au fost impuse fortat poporului britanic de catre grupuri minoritare de activisti. Intentia activistilor este de a intrerupe si dezmembra vechile forme de ordine sociala. Ei cred ca societatea noastra nu este doar rasista, ci mult prea confortabila, mult prea inegala, mult prea legata de vechile si rau intentionatele forme, care sunt experimentate de oamenii din fundul societatii – clasele muncitoare, imigrantii, cei fara adapost, imigrantii ilegali, oprimati si injositi. Toti acestia propaga cu entuziasm doctrinele corectitudinii politice ca o modalitate de a se razbuna pe o ordine sociala de care se simt instrainati.

Oamenii obisnuiti se simt intimidati de cei care repeta doctrinele, cum ar fi cele religioase ale celor care spera sa-i salveze in teritoriu ostil. De aceea oamenii din Marea Britanie atat de intimidati au acceptat fara rezistenta transformarile uriase care le-au fost impuse in ultimii treizeci de ani, in mare parte de catre activistii care lucreaza prin intermediul Labour Party.. Acestia au acceptat politicile de imigrare care ne-au umplut orasele cu musulmani nemultumiti, dintre care multi au mers acum sa lupte impotriva noastra in Siria si Irak. Au acceptat inmultirea Islamic schools in care children are taught to prepare themselves for jihad copiii sunt invatati sa se pregateasca pentru jihad impotriva ordinii sociale care-i inconjoara. Au acceptat denigrarea constanta a tarii, a institutiilor sale si a religiei mostenite, pentru simplul motiv ca aceste lucruri sunt ale lor si, prin urmare, sunt contaminati de loialitati interzise

Si cand in cele din urma adevarul este este scos la lumina, nimeni nu este concediat, nu se fac arestari, iar Police and Communities Commissioner for Rotherham, Comisarul de Politie ales pentru Rotherham, desi fortat de Labour Party, sa demisioneze, refuza sa-si dea demisia din functie. Dupa cateva saptamani, toate vor fi bagate sub covor, iar munca de distrugere poate fi reluata. – Forbes, 30 august 2014

*Prof. Roger Scruton este un filozof specializat in estetica si preda la Colegiul Birkbeck din Londra. El a scris peste treizeci de carti si a participat la infiintarea unor universitati clandestine si retele academice in Europa Centrala controlata de sovietici in timpul Razboiului Rece.

Sursa: https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/rotherham-sex-abuse-shock-report-4110194

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.