Selectați pagina

”Moștenirea” lăsată de NATO la bombardarea Iugoslaviei: Zone nelocuite din cauza gradului ridicat al RADIOACTIVITĂȚII și explozia CANCERULUI

”Moștenirea” lăsată de NATO la bombardarea Iugoslaviei: Zone nelocuite din cauza gradului ridicat al RADIOACTIVITĂȚII și explozia CANCERULUI

Campania de bombardare a Serbiei, de către NATO are efecte extrem de grave și astăzi, scrie activenews.ro

Peste 15.000 de tone de combustibil nuclear au fost aruncate peste Serbia în urma bombardamentelor cu bombe cu uraniu sărăcit, unele zone din Serbia nefiind locuite nici în ziua de azi din cauza gradului ridicat al radioactivității. Folosirea bombelor cu uraniu se află și la originea creșterii ratei incidenței cancerului în multe regiuni din Serbia.

Conform unui raport publicat, realizat de Societatea Sârbă împotriva Cancerului, numărul pacienților cu tumori maligne a crescut simțitor în ultimii ani, relatează Sputniknews.com. De asemenea, între 1999 și 2012 s-a constat o creștere a incidenței cazurilor de cancer limfatic, cu aproape 80%.

Experții au estimat că, in timpul campaniei NATO de bombardare a Serbiei, asupra acestei țări au fost aruncate 15.000 de tone de uraniu sărăcit.

”Zece milioane de sârbi au fost expuși radiațiilor in timpul campaniei NATO de bombardare a Serbiei, radiații care se resimt și azi. De ce nu cerem compensații de la cei care ne-au bombardat?”, s-a întrebat șeful Societății Sârbe împotriva Cancerului, acuzându-i pe politicienii de la Belgrad că nu fac nimic în acest sens.

Pe 24 martie 1999, NATO a lansat Operaţiunea Forţele Aliate. Avioanele Alianței Nord Atlantice au participat la 38.000 de misiuni de luptă în Iugoslavia, majoritatea concentrate asupra Belgradului și în Kosovo.

Bombardamentele lansate de avioanele NATO, din Marea Adriatică, au distrus infrastructura strategică vitală a țării, incluzând poduri, clădiri guvernamentale și fabrici. Campania NATO nu a cruțat nici infrastructura civilă, punând la pământ centrale electrice și de instalații de procesare a apei, provocând pagube incomensurabile economice și de mediu.

Bombardamentele NATO au lăsat în urmă și sute de morți in rândul civililor.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. Radu Humor

  Iata ce putem citi la Scandal diplomatic intre Cehia si SUA. Ambasadorul american a fost anuntat ca nu are ce cauta in sediul presedintiei:

  Ambasadorul american la Praga a fost anuntat ca nu are ce cauta la sediul presedintiei Cehiei.

  Anuntul, facut de presedintele Milos Zeman, a venit dupa ce ambasadorul l-a criticat pe acesta pentru ca va merge la parada de 9 mai de la Moscova.

  Presedintele ceh a spus ca ambasadorul a intrecut limita si ca nu-i va cere voie sa mearga in nicio tara. Majoritatea liderilor europeni au refuzat invitatia la parada de 9 mai, din cauza relatiilor incordate dintre Rusia si Occident, dupa anexarea Crimeei si conflictul din estul Ucrainei.

  Insa presedintele ceh si premierii Slovaciei, Ungariei si Greciei si-au anuntat prezenta. Presedintele Klaus Iohannis nu a decis inca daca va participa sau nu la eveniment.

  Comentariu saccsiv:

  Presedintele Klaus Iohannis nu decide nimic, El e doar marioneta perfecta. Vor decide papusarii. Si foarte probabil ca vor decide sa nu.

  Cititi va rog si:

  Vaclav Klaus: UCRAINA este un STAT CREAT ARTIFICIAL

  Vaclav Klaus: „Alegerile europarlamentare nu sunt necesare”

  Presedintele ceh Vaclav Klaus: “Intalnirea Natiunilor Unite privind clima a fost propaganda”

  Slovacia si Cehia aduc comunismul pe acelasi plan cu Holocaustul

  Viceguvernatorul bancii centrale a Cehiei: FMI ESTE NEFAST. Marioneta Basescu din Romania: VOM EXTINDE COLABORAREA CU FMI …

  Răspândiți:

  EmailPrintMai mult

  Related
  Presedintele ceh Vaclav Klaus: “Intalnirea Natiunilor Unite privind clima a fost propaganda”
  In „UE”
  SIMBOLURILE lui KLAUS JOHANNIS
  In „EVREI”
  Vaclav Klaus: „Alegerile europarlamentare nu sunt necesare”
  In „alegeri europarlamentare 2009”
  Tagged with: AMBASADOR AMERICAN, CEHIA, RUSIA
  13 comments
  « Saptamana Patimilor – LUNI
  13 Răspunsuri
  Subscribe to comments with RSS.
  Sluga netrebnica said, on aprilie 6, 2015 at 10:59 am
  Conducatorii americani nu sunt de incredere si trebuie sa ne ferim atat de ei, cat si de conducatorii celorlalte puteri.

  Este foarte greu, poate chiar imposibil sa inteleaga cineva ce se intampla in tot acest “recent” conflict dintre Rusia pe de o parte si Ucraina, SUA, UE, OTAN (NATO) de cealalta parte.
  De 70 ani in occident si aproximativ 20 de ani in Romania, diavolul, prin elitele si factorii decidenti ai marilor puteri, oameni inselati si imbatati de slava lumeasca a puterii si implicit a falsului control asupra propriilor vieti cat si a vietii celorlalti, a sadit incet, putin cate putin, dar cu rezultate evidente, duhul antihristic, duhul lumesc al bunastarii si mai ales, duhul inchinarii la idolul “om”.

  Asa s-a intunecat mintea multora, incat nu doar ca sunt incapabili sa se documenteze, sa citeasca, sa se informeze din mai multe surse si cel mai important, sa cunoasca istoria adevarata, ci nici nu mai au vointa de a dori acest lucru.
  Cand societatea secularizata te inseala atatia ani bombardandu-ti creierul cu tot felul de imagini care contin sexualitate, curvie, desfranare, vile, iahturi, vacante si sejururi in “raiuri” pamantesti, tot felul de concursuri si emisiuni prostesti care iti ocupa timpul si iti tin mintea imprastiata, devalorizarea familiei, devalorizarea casatoriei religioase, devalorizarea cresterii copiilor in frica si legea lui Dumnezeu, impatimirea ajunge la un stadiu in care trupul, mintea si inima nu se mai opun deloc, nu mai cauta normalul, firescul si nu mai are nici-o putere de a discerne intre minciuna si adevar.
  In acest stadiu, masele sunt in faza de a “inghiti galusca pe nemestecate”.

  Si in toata aceasta minciuna, manipulare, ideologizare si decadere a omului, cel mai mare rol si cel mai bun rezultat posibil il are televizorul.

  Asa cred eu, ca mintea omului a ajuns la un nivel atat de jos, la o putere de intelegere atat de mica, incat orice propaganda mincinoasa este inghitita de acum intr-un mod aproape inertial. Probabil ca de aceea asistam si la propagande din ce in ce mai desantate, propagande care, cel putin rational, nu ar trebui sa prinda nici macar la copii mai maricei.

  Nimic nu este de data recenta si nimic nu este intamplator. Americanii se pregateau sa distruga Rusia inca de la incheierea celui de-al doilea razboi mondial.
  Mai rau este ca noi, romanii, suntem impinsi intentionat in acest conflict. Resurse naturale, pozitii geostrategice, asa zisele drepturi ale omului, libertate, democratie si alte asemenea motivatii sunt doar metodele prin care satana se foloseste de slabiciunile oamenilor, ca prin acesti oameni sa-si poata atinge scopul final: distrugerea ortodoxiei.
  Atata timp cat ortodoxia este vie, diavolul nu va putea sa-l incoroneze pe antihrist ca imparat si fals dumnezeu al omenirii.

  Daca nu vrem sa ne trezim si sa intelegem ca nici SUA, nici NATO, nici UE, nici Ucraina, nici Rusia si nici-o alta mare putere nu ne-a fost niciodata prietena si ca acum, poate mai mult ca niciodata, suntem doar un o natiune care, in mentalitatea conducatorilor acestor puteri, trebuie sa fim distrusi, nu ne mai ramane decat vechiul dar atat de actualul indemn: “scapa cine poate”.Sau, daca printre ortodocsi vor fi unii mai intariti de Duhul Sfant, sa lupte, sa nu taca cu nici-un pret si indiferent de consecinte, sperand ca altfel vor reusi sa-i mai trezeasca si pe altii, eliberandu-i din lanturile „librtatii libertinajului” si deschizandu-le ochii mintii, sa vada si sa-si salveze si ei viata in Hristos.

  Sa vedem ce atitudine “pacificatoare”, “democratica”, “eliberatoare” si “iubitoare” aveau SUA la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial:

  (Allen Dalles, director CIA – Proiectul de realizare a doctrinei americane postbelice)
  “Razboiul se va termina, toate se vor aranja intr-un fel, se vor pune la punct. Si atunci vom arunca intreg arsenalul nostru, tot aurul si toate bunurile materiale spre a prosti si a deruta oamenii.
  Creierul uman si constiinta oamenilor, in ansamblu, pot fi supuse modificarii. Semanand acolo haos, vom substitui in forul interior al rusilor valorile adevarate cu unele false si ii vom face sa creada in ele. In ce mod? Vom gasi tovarasi de idei, complici, chiar in Rusia.
  Etapa dupa etapa, se va derula grandioasa dupa proportiile sale tragedie a distrugerii celui mai nesupus popor de pe glob si a stingerii definitive si ireversibile a constiintei lui nationale.
  Din literatura si pictura, spre exemplu, vom extirpa esenta sociala, vom defaima oamenii de arta, le vom nimici orice inspiratie de a se dedica literaturii si artei, culturii si altor procese care formeaza osatura spirituala a unui popor. Litaratura, teatrele, cinematograful vor reflecta cele mai josnice porniri umane.
  Vom sustine si avansa pe toate caile acel soi de creatori care vor cultiva si induce in constiinta umana cultul sexului, violentei, sadismului, tradarii, intr-un cuvant, imoralitatea propriu-zisa. In interiorul conducerii guvernamentale, vom induce haos si dezordine.
  Pe cai ascunse, dar in mod activ si consecvent, vom favoriza degradarea functionarilor, mituirea, lipsa de principialitate. Birocratismul si taraganarea vor fi trecute in categoria virtutilor.
  Onoarea si onestitatea vor deveni ridicole si inutile si se vor considera ramasite ale trecutului. Badarania si obraznicia, minciuna si inselaciunea, betia si narcomania, frica animalica a unuia fata de celalalt, nerusinarea, tradarea, nationalismul si ura intre popoare, mai cu seama fata de poporul rus, vor fi cultivate pe neobservate si foarte curand se vor manifesta in toata amploarea lor.
  Si doar unii, un numar foarte redus de oameni, isi vor da seama ce se intampla. Dar pe acestia ii vom pune intr-o situatie de neajutorare totala. Vom induce lumea in eroare si-i vom declara gunoaie ale societatii.
  Vom smulge radacinile spirituale, vom face de ras si vom distruge bazele moralei crestinesti. Vom face astfel incat, generatie dupa generatie, sa se degradeze intreg poporul. Vom influenta copiii inca din gradinite, apoi in adolescenta, punand miza principala pe tineret, corupandu-l, demoralizandu-l, dezintegrandu-l.
  Ii vom preface in niste cinici, vulgari, cosmopoliti. Iata care este scopul nostru.”
  (Allen Dalles a activat in CIA din momentul infiintarii acesteia in 1947. In anii 1942 – 1945 a condus organizarea spionajului politic in Europa. A fost director al CIA in anii 1953 – 1961 si unul dintre organizatorii activitatii de cercetare, spionaj si acte diversioniste impotriva URSS si a altor tari socialiste. A fost si ideologul “razboiului rece” – fragment extras din cartea „Staretii despre vremurile din urma, pag. 121-123)

  Parca diavolul insasi ar fi alcatuit acest malefic plan de distrugere impotriva omului, impotriva popoarelor ortodoxe.

  Cand elitele lumii au pus la cale “caderea comunismului”, se asteptau sa-si infiltreze proprii oameni in interiorul sistemului si sa distruga Rusia din interior.
  Pentru o perioada, parea ca acest plan este aproape de a da roade. Insa, probabil ca din pronia lui Dumnezeu a fost stopat, spre prelungirea vremurilor si intoarcerea cator mai multi oameni spre pocainta si spre ortodoxie.

  Acum, se pare ca singura optiune a conducatorilor inselati si inchinatori la satana este razboiul. Atacarea singurei tari ortodoxe care nu a fost supusa inca, dar care se vrea “inteles” nu ca atac, ci ca “aparare”.
  O aparare a “valorilor” americane si occidentale, a caror adevarata fata am vazut-o in fragmentul de mai sus.

  In Romania, trebuie sa fi orb ca sa nu vezi ca aceasta doctrina americana a fost impementata si continua inca.

  In Iugoslavia, dupa ani de zile in care SUA, NATO si UE au finantat, incurajat si sustinut factiunile teroriste ale albanezilor musulmani, cand au vazut ca armata Iugoslava este mai puternica si ca nu pot distruge ortodoxia din interior, prin incercarea de formare a unei “insule” musulmane, NATO a ignorat legile internationale si a atacat si bombardat ilegal aceasta tara.
  Dupa bombardarea si slabirea armatei Iugoslave, trupele de mentinere a pacii ale ONU, au supravegheat uciderea, prigonirea si alungarea ortodocsilor din pamanturile lor, din casele lor, din bisericile, scolile si locurile lor natale, zonele fiind repopulate ilegal cu musulmani albanezi. Bisericile si manastirile ortodoxe au fost distruse, iar in casele ortodocsilor alungati s-au mutat musulmanii albanezi.

  De greci nu mai are rost sa reamintesc, pentru ca stie toata lumea in ce hal au fost de indatorati, furati, saraciti si colonizati de marile institutii financiar-bancare ale lumii.

  La fel se intampla si cu teroristii musulmani, care prigonesc si ucid crestinii din Siria, Irak sau de peste tot in lume. Sunt finantati si sprijiniti de catre SUA, NATO si UE.

  Rusia este singura si ultima tara ortodoxa in care satana nu a reusit inca sa preia fraiele conducerii.

  Si chiar daca nu va fi razboi, SUA, a caror doctrina este distrugerea moralei crestine si pervertirea copiilor inca din gradinite, sunt deja stabiliti aici, in Romania.

  S-au instalat cu propria lor politie politica (DNA si DIICOT), cu propriile lor trupe militare, cu propriul lor armament usor si greu, in “propriile” lor baze militare cedate de statul roman, la Deveselu si Cogalniceanu.
  Probabil ca intentioneaza sa nu mai plece niciodata.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке