Selectați pagina

Apicultorii se plîng că mor albinele, insectele, păsările. În unele gospodării peste 75% din albine au fost găsite moarte

Apicultorii se plîng că mor albinele, insectele, păsările. În unele gospodării peste 75% din albine au fost găsite moarte

Mor albinele, insectele, păsările … Același lucru l-am auzit și de la alți mici apicultori, care au stupi în gospodărie, iar 75% din albine le-au găsit moarte.

Țărani cu, care am vorbit, APICULTORI, cei care au LIVEZI, grădini cu LEGUME, mi-au spus că nici pe vremea lui Nicolae Ceaușescu când țara avea mega industrie (care polua, care crea ploi acide în momentul în care picaturile de apă aduceau particulele toxice din aer la sol), NU s-a întâmplat:

– să le MOARĂ atâtea albine ☠️
– să le USUCE pomii ☠️
– să le ARDĂ vrejurile de legume ☠️

… așa cum se întâmplă ÎN PREZENT

Mai spun că „simt dureri de cap, tușesc inexplicabil, au stări de rău”, ceea ce pe vremea lui Ceaușescu, NU exista. Din nou spun că „simt că ceva este în aer”

Foarte mulți spun că „este ceva în aer”, dar la nivelul lor de informare, nu știu să spună ce anume ar fi

* * *

„Credeți-mă, nu e de glumă!

M-a sunat un prieten albinar, să mă întrebe de sănătate. Printre altele, mi-a povestit că a fost vineri 27.03.2020 la stupii săi cu albine. El ține albinele în sat Măriuța, comuna Belciugatele, chiar lângă București (la 30 km).

Mi-a spus că a găsit o mulțime de albine moarte lângă adăpătoarea de apă. La fel au pățit și alți crescători de albine din jurul Bucureștiului.

A descoperit o depunere NEGRICIOASĂ, prăfoasă pe polițele stupilor. A luat probe de apă și praf și le-a dus la laborator. Momentan nu se lucrează din cauză de covid, dar moartea albinelor demonstrează minciuna autorităților.

Faptul că după ce a schimbat apa din adăpătoare, albinele nu au mai murit, arată că armata sau o altă autoritate ce deține avioane, a stropit cu ceva Bucureștiul și împrejurimile. Ceva TOXIC, ce a omorât albinele. De la Asociația apicultorilor, au primit sfatul să amestece în melasă (hrană) pe care o oferă albinelor, vitamina C.
Sfat bun și pentru noi de altfel.

Întrebarea este: de ce ne minte armata că ei nu au utilaje de stropit ?! Cu ce anume au dat și de ce nu se spune nimic public despre asta ?
Aștept cu nerăbdare rezultatul analizelor de apă și praf de pe probele luate de amicul meu albinar. ”

Sursa: Florin Petrache / profilul de socializare

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке