Selectați pagina

Monitorizați, nu și amendați! Camerele de supraveghere înregistreaza încălcările şoferilor

Monitorizați, nu și amendați! Camerele de supraveghere înregistreaza încălcările şoferilor

Începănd de miercuri, data de 15 ianuarie, camerele de supraveghere, instalate în mai multe intersecţii din Chişinău, înregistreaza încălcările şoferilor. Imaginile vor fi transmise prin poştă conducătorilor auto. Deocamdată, doar ca avertizare. Amenzile vor fi aplicate abia de pe 1 februarie. Poliţia speră că pedepsele mai dure vor scădea din numărul accidentelor rutiere.

De la 1 februarie, toţi şoferii nedisciplinaţi vor fi pedepsiţi. Responsabilii spun că suma medie a amenzilor este de aproximativ 250 de lei, ceea ce înseamnă că pe zi statul s-ar putea îmbogăţi cu aproape două milioane de lei. Autorităţile spun că nicio încălcare nu va trece neobservată.

Camerele de supraveghere au fost instalate în 41 de intersecţii, însă doar în 25 dintre ele sunt deja funcţionale. Restul 16 urmează a fi conectate în timpul apropiat, în funcţie de condiţiile climaterice.

Camerele de monitorizare şi instalarea acestora au fost finanţate de guvernul chinez şi au costat 4,7 milioane de dolari.

[youtube]http://youtu.be/sFxM90NwiWA[/youtube]

Sursa: prime.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. marele Păcătos

  ce au guvernul oblicilor cu Republica Moldova?
  cui Îi trebuie acestea şi pentru ce?

  pentru ca lui antihrist să-i fie mai uşor să conducă cu oamenii numerotaţi şi pecetluiţi.

  dacă budiştii fac investiţii la noi, înseamnă că nu degeaba.
  duhul budiştilor e mai periculos ca a jidovilor. cu jidovii şi aşa e vădit, da budiştii fac tot posibilul să gândeşti că sunt de o părere cu tine, dar înlăuntrul lor cugetă opusul, şi dacă îşi arată prietenia lor, păi cugetul lor tânjeşte să te omoare.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.