moldova-agroindbankBC„Moldova Agroindbank”SA, liderul pieţei bancare din Republica Moldova, în parteneriat cu „Loyal International Group” SRL au lansat un proiect comun, întru fidelizarea tuturor deţinătorilor de carduri bancare emise de către Moldova Agroindbank. Proiectul numit „Pay&Save” este o premieră pentru Republica Moldova şi reprezintă unul din cele mai inteligente şi avantajoase programe de reduceri aplicate la nivel internaţional.

Caracterul inovator al proiectului rezidă în conceptul de „cashback”, în traducere din engleză – „bani înapoi”, concept care va permite deţinătorilor de carduri bancare să-şi suplinească conturile de card, obţinând înapoi o parte din banii cheltuiţi la cumpărături. Graţie acestui proiect, cardurile emise de Moldova Agroindbank vor deveni în mod automat carduri de reduceri, garantând discounturi importante la cele mai diverse mărfuri şi servicii, oferite de către partenerii comerciali ai proiectului.

Serghei CEBOTARI, Vice-Preşedintele BC „Moldova Agroindbank” SA: „În condiţiile în care tehnologiile informaţionale invadează toate domeniile vieţii şi activităţii umane, remodelarea serviciilor şi produselor prin aplicarea soluţiilor inovaţionale este un trend indispensabil al pieţei financiar-bancare de astăzi. În acest context proiectul Moldova Agroindbank şi Loyal International Group reprezintă un sistem eficient şi competitiv de plăţi fără numerar care oferă avantaje pentru întreprinderile comerciale sau prestatoare de servicii, pentru comunitatea bancară, dar, în primul rînd, pentru consumatori. Prin participarea la proiectul „Pay&Save”, aceştia obţin o soluţie inteligentă, profitabilă şi plăcută de a acumula bani. Pe termen lung, asemenea proiecte contribuie la creşterea eficienţei pieţei financiare, la dezvoltarea stabilă şi dinamică a economiei naţionale şi la integrarea acesteia în sistemul financiar global. În acest sens contribuţia MAIB este una firească, deoarece, în calitate de lider al pieţei bancare din ţară, Moldova Agroindbank are rolul de locomotivă în dezvoltarea şi perfecţionarea continuă a acesteia”.

Moldova Agroindbank şi Loyal oferă prin intermediul acestui proiect posibilitatea unică de a primi bani înapoi pe card la fiecare cumpărătură şi de a achita cumpărăturile sau serviciile prin intermediul unui singur card, care pe lingă siguranța și comoditatea unui mijloc de plată, are și proprietățile unui card de reduceri.

Programul „Pay&Save”este aplicat în cele mai de succes companii de comerţ şi de servicii din Republica Moldova, care reprezintă fiecare a doua întreprindere din toate domeniile aferente (produse alimentare, servicii, alimentare cu petrol, etc.). În proiect au fost atrase companii cu un grad înalt al încrederii şi al deservirii, cu atitudine ireproşabilă faţă de client şi calitate superioară a mărfurilor şi serviciilor.

Boris FOCA, director „Loyal International Group” SRL: „Am reuşit în premieră naţională să lansăm acest proiect cu un viitor promiţător. Compania Loyal identifică, proiectează şi gestionează cele mai potrivite servicii necesare, garantând că rezultatele finale sînt cele aşteptate. Obiectivul primordial îl constituie încrederea şi aprecierea clienţilor şi partenerilor noştri. Ceea ce facem nu este altceva decît încercarea de a consolida un sistem de fidelizare, de a forma o comunitate de oameni care au o atitudine inteligentă față de cheltuieli. Pentru noi un client mulțumit este acel client care va primi o satisfacție sub formă de bani reali pentru devotamentul său, nu doar bonusuri și steluțe. Prin acest sistem aducem o notă pozitivă fluxurilor băneşti şi în acelaşi timp, recompensăm partenerii comerciali cu vânzări, iar pe clienţi – cu bani înapoi. De aici şi sloganul acestui proiect: Pay&Save – platește și economiseşte! ”

Toţi deţinătorii cardurilor emise de BC „Moldova Agropidbank” SA, dar şi deţinătorii fiecărui nou card eliberat de către MAIB – devin în mod automat participanţi în proiect şi membri ai unei Comunităţi de Cumpărători, care vor beneficia de reduceri sub formă de bani returnaţi pe card, de fiecare dată cînd achită produse sau servicii în reţeaua Partenerilor Pay&Save. Lansarea acestui proiect determină trecerea la o nouă etapă în evoluţia achitărilor fără numerar, a sistemelor de fidelizare, şi cel mai important – a soluţiilor de economisire a banilor.

Sursa: unimedia.info