Selectați pagina

Molohul homosexual continuă să caute pe cine să înghită

Molohul homosexual continuă să caute pe cine să înghită

homosexualiDouă școli creștine private din Alberta, Canada au refuzat să accepte formarea de cluburi pentru homosexuali în instituțiile lor. Partidul Democrat al Canadei jură că va lansa o investigație și că dacă e adevărat ce se spune, școlile riscă să fie închise.

Măsura care cere școlilor să aibă cluburi cu membri heterosexuali și homosexuali a fost forțată pe gâtul tuturor școlilor din Canada. Asemenea cluburi ar avea rostul de a-i face pe heterosexuali mai sensibili și mai deschiși față de gay și stilul lor de viață.

Vedem din nou cât de intoleranți sunt perverșii care au cerut toleranță din partea majorității heterosexuale. Ca și-n alte rânduri, ei doresc să distrugă orice instituții sau afaceri care pretinde că ar avea și ele drepturi de a se organiza după cum găsesc ele de bine. Dar nu-i așa.

Într-o societate care a cedat moral cei mai vulnerabili devin de acum creștinii care însă mai susțin etica iudeo-creștină. Școlile asociate cu biserici care vor să-și izoleze copii de stiluri de viață stricate vor fi obligate ori să cedeze ori să se închidă. Dar de fapt aceasta este obiectivul homosexualilor care au găsit sprijin în partidele democrate din SUA și Canada. Să folosească pumnul guvernelor cu ajutorul cărora să distrugă orice alternativă de viață.

Că vedeți voi, heterosexualii sunt răi și homosexualii sunt buni! Nu degeaba zicea prorocul: Isaia 5:20  Vai de cei ce numesc răul bine, şi binele rău, care spun că întunericul este lumină, şi lumina întuneric, care dau amărăciunea în loc de dulceaţă, şi dulceaţa în loc de amărăciune!

Autor: Doru Pope / https://www.lifesitenews.com

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке