Cităm un reportaj de pe site-ul de ştiri publika.md:

secte_astrologieInteresul moldovenilor faţă de astrologie se manifestă din ce în ce mai pregnant. O confirmă reprezentanţii unui centru specializat din capitală. Cei mai mulţi oameni vin la aceste ore din curiozitate, unii speră în aşa mod să se descopere pe sine, iar alţii cred că doar aşa vor înţelege mai bine evenimentele pe care le trăiesc.

20 de ani în urmă lecţiile de astrologie nu se prea bucurau de mare popularitate, în schimb acum centrele specializate sunt asaltate de doritori de a explora domeniul. Orele sunt frecventate atât de tineri, cât şi de vârstnici.

„Învaţă aici să întocmească horoscopul. Învaţă să interpreteze sau să folosească diferite metode de prognozare a evenimentelor„, a declarat profesorul Ala Sazonova.

Aici oamenii învaţă să descopere caracterele celor din jur. Iar asta îi ajută să comunice eficient şi să evite eventualele conflicte. Participanţii la ore susţin că se simt mai bine spiritual datorită lecţiilor de astrologie:

„Am posibilitatea să mă cunosc mai bine. Să aflu mai multe despre copilul şi soţul meu. Ce vrea omul, ce necesităţi şi posibilităţi are„.

„Îţi cunoşti mai bine persoanele din jurul tău. Ştii de ce acţionează într-un fel sau altul. Te ajută să iei decizii reuşite pe viitor”.

Studiile durează trei ani, iar plata anuală este de peste 3.000 de lei.

[youtube]http://youtu.be/O_TBrZAhTUQ[/youtube]