Selectați pagina

Moldova. Poliţia cercetează penal un grup de persoane suspectate de punerea în aplicaţie a cardurilor false. VIDEO

Moldova. Poliţia cercetează penal un grup de persoane suspectate de punerea în aplicaţie a cardurilor false. VIDEO

card-220x165Poliţia cercetează penal un grup de persoane suspectate de punerea în aplicaţie a cardurilor false, relatează Radio Orhei cu referire la Centrul de presă al DP MAI.

Potrivit sursei citate din grup fac parte 8 tineri, cu vârstele între 19 şi 30 ani. Aceştia sunt locuitori ai raionului Edineţ, Bălţi ,dar și doi cetăţeni străini.

Grupul specializat în confecţionarea şi punerea în circulaţie a cardurilor bancare false, activa de la începutul anului curent.

Doi membri ai grupului au fost reţinuţi la 6 februarie la un supermarket din Bălţi în momentul în care încercau să achite pentru articole de tutungerie peste 8 000 lei, utilizând carduri false.

Ulterior, poliţia a identificat şi ceilalţi șase membri ai grupului, doi dintre care s-au dovedit a fi angajaţi ai aceluiaşi supermarket.

Sursa citată relatează că cetățenii străini falsificau cardurile și le introduceau în Moldova, iar moldovenii procurau marfa prin intermediul acestor carduri. Pentru fiecare tranzacţie ilicită tinerii moldoveni primeau o anumită sumă de bani.

La moment, șase suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate . Cei doi cetățeni străini au reușt să părăsească teritoriul țării, fiind anunțați în căutare.

[youtube]http://youtu.be/8S7i6Mn8kCI[/youtube]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке