Selectați pagina

Moldova. Marti, 11 iunie,consiliul anti-discriminare și-a ales președintele

Moldova. Marti, 11 iunie,consiliul anti-discriminare și-a ales președintele

Noii membri aleși în Consiliul pentru prevenirea și combaterea discriminării și-au ales președintele. Oxana Gumennaia a fost în unanimitate votată în această fincție și va exercita mandatul de preșdeinte timp de patru ani.
Incepând din această toamnă,  20 de persoane vor putea fi anagajate în cadrul instituției.

Prima vizită de lucru în domeniul politicilor de discriminare va fi efectuată în România..

În viitorul apropiat, Consiliul va lansa o linie telefonică pentru toți cetățenii care s-au confruntat cu cazurile de discriminare, iar costurile de întreținere vor fi acoperite de către Guvernul Republicii Moldova.

extras din articolul de Natalia Ghilașcu

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. xeny

    Dar pentru discriminarea creştinilor majoritar-ortodocşi în ţara asta nu se face nici un consiliu? Au primit ăştia de la conducere cine ştie ce sumă fabuloasă de bani mudrari, pătaţi de sânge şi de ruşine şi îi investesc în apărarea sodomiţilor. Cu banii lor, v-aţi pierdut sufletele voastre, dragi moldoveni proşti, care îi apăraţi! Tare le trebuiţi voi europenilor şi sodomiţilor! Dar degrabă o să gustaţi din ”dragostea” lor şi o să vedeţi cât o să vă coste aceşti 30 de arginţi cu care v-aţi vândut pe voi şi compromiteţi atâta popor binecredincios. Degrabă o să vă sature Dumnezeu!

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *