BegaBeqa Tsiklauri tînăr omorît de musulmanii din Georgia pe 21 martie 2013, pentru faptul că a protestat paşnic împotriva construcţiei unei noi moschei într-o ţară majoritar ortodoxă (83,9%).  Iată roadele democraţiei şi toleranţei. Iată drepturile minorităţilor în acţiune contra majorităţii.

Acesta a fost atacat de către musulmani ( mai bine zis islamişti ) după ce împreună cu alţi naţionalişti a protestat împotriva construirii unei moschei pe teritoriul creştin al Georgiei. S-a luptat vitejeşte şi a căzut răpus de către nişte ”oameni” care vorbesc pe faţă de pace şi toleranţă, dar care pe la spate sunt pregătiţi să ucidă pe oricine le stă împotrivă.

Sufletul său s-a alăturat strămoşilor săi în ceruri, dar va rămâne prezent pentru eternitate alături de naţionaliştii georgieni rămaşi în viaţa aceasta trecătoare, luptând în continuare, dar pe un plan superior, pentru viitorul propriei naţiuni. Un martir al naţionalismului şi un erou al Gerogiei, al Europei, un om care a trăit şi a murit pentru o cauză mai înaltă decât propria-i persoană şi care merită cinstit de toţi naţionaliştii europeni.

bega 2

 

Beqa – PREZENT!