Selectați pagina

Model de marturisire a credintei

Model de marturisire a credintei

BegaBeqa Tsiklauri tînăr omorît de musulmanii din Georgia pe 21 martie 2013, pentru faptul că a protestat paşnic împotriva construcţiei unei noi moschei într-o ţară majoritar ortodoxă (83,9%).  Iată roadele democraţiei şi toleranţei. Iată drepturile minorităţilor în acţiune contra majorităţii.

Acesta a fost atacat de către musulmani ( mai bine zis islamişti ) după ce împreună cu alţi naţionalişti a protestat împotriva construirii unei moschei pe teritoriul creştin al Georgiei. S-a luptat vitejeşte şi a căzut răpus de către nişte ”oameni” care vorbesc pe faţă de pace şi toleranţă, dar care pe la spate sunt pregătiţi să ucidă pe oricine le stă împotrivă.

Sufletul său s-a alăturat strămoşilor săi în ceruri, dar va rămâne prezent pentru eternitate alături de naţionaliştii georgieni rămaşi în viaţa aceasta trecătoare, luptând în continuare, dar pe un plan superior, pentru viitorul propriei naţiuni. Un martir al naţionalismului şi un erou al Gerogiei, al Europei, un om care a trăit şi a murit pentru o cauză mai înaltă decât propria-i persoană şi care merită cinstit de toţi naţionaliştii europeni.

bega 2

 

Beqa – PREZENT!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

  1. Cristina

    Cîte fete prostuţe, moldovence de-ale noastre, s-au măritat cu musulmani şi au primit islamul! Ştiţi acum ce fac ele? Îşi plîng în pumni! Calea de întoarcere la Ortodoxie este egală cu moartea pentru ele. Ar trebui ca aceste persoane să dea mărturie şi să spună adevărul despre islamism. Politica de construire a moscheielor în ţări majoritar ortodoxe se practică în toată lumea. Care este scopul?! Ne răspunde un intervievat din video-ul de mai sus…

    Răspuns
    • Stejar

      Cele care înţeleg ce-au pierdut au remuşcări şi se căiesc că au schimbat credinţa ortodoxă pe islamism, dar cele care erau ortodoxe doar cu numele (că au primit botezul ortodox şi atît), nu-şi dau seama de diferenţă. Trăiesc mai departe aşa cum au trăit şi pînă la islamism, preocupate de grija vieţii. Cunosc astfel de fete, adică femei (pardon!), fără idealuri prea mari. Pînă nu demult umblau împopoţate, îmbrăcate dupa ultimul răcnet al modei. Acum însă umblă… cu un ţol pe cap!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.