Selectați pagina

Mitropolitul Serafim din Pireu zice că e dator să excomunice politicienii care sunt de acord cu schimbarea legislației în beneficiul cuplurilor gay

Mitropolitul Serafim din Pireu zice că e dator să excomunice politicienii care sunt de acord cu schimbarea legislației în beneficiul cuplurilor gay

Un episcop creștin-ortodox din Grecia avertizează că îi va excomunica din Biserică pe parlamentarii care vor susţine legalizarea parteneriatelor civile între persoanele de acelaşi sex, denunţând perpetuarea “păcatului grav al sodomiei”.

Într-un comunicat de nouă pagini emis miercuri, Mitropolitul Serafim al Pireului a denunţat “eforturile de a transforma într-o aparentă normalitate păcatul grav al homosexualităţii, sodomiei, pedofiliei, relaţiilor trupeşti nefireşti”.

“Orice altă relaţie în afară de cea dintre un bărbat şi o femeie este o anomalie, o situaţie contra naturii care nu se întâlneşte nici măcar la animale”, argumentează Mitropolitul Serafim.

Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO) a condamnat Grecia, în octombrie, pentru lipsa parteneriatelor civile între persoane de acelaşi sex.

Sursa: http://www.ekathimerini.com/

2 Comentarii

 1. Andrei

  În schimb, ÎPS Vladimir al Moldovei îl consideră pe pro-homosexualul Vladimir Filat, ex-premierul Republicii Moldova, “prieten al Bisericii Ortodoxe din Moldova”: http://unimedia.info/stiri/mitropolitul-vladimir-admite-implicarea-politicului-in-activitatile-bisericii-64952.html
  Şi din cîte se vede, nimeni nu are nimic împotriva declaraţiei Mitropolitului, toţi tac şi sunt de acord.
  Înseamnă că aşa şi este, nu? Dacă mitropolitul a spus, cine poate spune ceva împotriva lui, nu?

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Nu merge vorba de filat sau de lucinschi, merge vorba de jidoveala sodomită care conduce cu majoritatea din parlament, înţelegi?

   ce folos din unul singur, să îl lichidezi, pe când restul sunt în acelaşi duh?

   nu este bine să arăţi la Mitropolit cu degetul, pe când singurel nu faci nimic.
   încearcă să faci măcar cât de puţin, şi atunci vei fi în drept să zici frăţeşte greşala altora, cu toate că, cui să-i zici şi ce, că toţi cei ce ne înconjoară sunt “orbi ce merg prin întuneric şi nu vor să vadă”.

   diavolii şi sodomiţii conduc cu lumea azi, cum să te lupţi împotriva lor?

   A dacă vreai să fii Creştin Adevărat şi Patriot, fă metanii pentru ÎPS Vladâca Vladimir din toată inima, ca să-i dea Domnul Înţelepciune şi Curaj, dacă e Voia Lui, ca să … da ce poate face, că mai toţi îs zombaţi, cu tot felul de documente satanice – scrişi în cartea morţii, ce perspectivă va face judecarea şi excomunicarea? azi – nimic decât tulburare.
   Crezi că Domnul nu ne dă după merit?
   Dar să judeci nu este permis în nici un chip, afară de aceea când mărturiseşti împotriva neortodocşilor şi nu uita că el la nivelul Apostolilor, judecându-l pe Apostoli îi judeci, şi pe tine.

   Conducătorii au în ei şarpi infernali, dar dacă vreai să-i scoţi la iveală – mărturiseşte, implică-te şi spune faptele altor fraţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке