Potrivit episcopului Bisericii Ortodoxe din Cipru, guvernarea mondială încearcă să reducă numărul de oameni de pe planetă pentru a crea o dictatură globală și o religie unică.

Mitropolitul Neofit de Morfu: Noua Ordine Mondială își propune să reducă populația lumii

Mitropolitul Neofit de Morfu: Noua Ordine Mondială își propune să reducă populația lumii

Liderii noii ordini mondiale încearcă să reducă populația Pământului pentru ca oamenii să poată fi conduși și pentru a putea fi instaurată o religie anticreștină. Ierarhul Bisericii Ortodoxe Cipriote, Mitropolitul Neofit de Morfu, a declarat acest lucru într-un interviu acordat canalului YouTube „Спаси и сохрани”.

„Există o problemă pe care liderii noii ordini mondiale încearcă să o creeze: să se asigure că nu există bărbați și femei capabili să procreeze, – a notat arhiepiscopul. – Ei vor să reducă populația lumii, vor să aibă o populație mondială de doar 500 de milioane de oameni – astfel încât să poată să fie condusă. Iar de restul se vor ocupa computerele. Ei cred că în acest fel pot crea o dictatură mondială și o religie mondială – religia lui Antihrist. Acesta este un astfel de guvern mondial.”

Potrivit mitropolitului, pentru a reduce numărul de locuitori ai pământului, organizatorii noii ordini mondiale distrug mediul înconjurător și îi privează pe oameni de hrană sănătoasă.

„Vor fi probleme cu cutremurele artificiale, incendii. Toate acestea se fac pentru a distruge mediul înconjurător. Ei vor să distrugă mările. Am citit astăzi că în Cipru se vor deschide măcelării unde vor vinde carne artificială. <…> copiii voștri nu vor mânca mâncare normală. Chiar și carnea va fi artificială, tehnică. Când Europa ne propune să mâncăm viermi și gândaci râdem, dar acest lucru deja a fost legalizat. Va deveni ceva obișnuit pentru copiii noștri. Va fi McDonald’s-ul lor”, a spus episcopul.

Mitropolitul Neofit de Morfu a spus că reprezentanții noii ordini mondiale încearcă să întărească răspândirea în lume a dușmăniei, a curviei și a învățăturilor oculte. Potrivit acestuia, aceste păcate sunt cauza spirituală a războaielor care au loc în lume.