Mitropolitul Ierotheos, într-o predică pe care a ținut-o împotriva celor care refuza vaccinarea în data de 29.10.2021, a spus următoarele:

Mitropolitul Ierotheos Vlahos i-a identificat pe cei care refuză vaccinarea cu naziștii

Mitropolitul Ierotheos Vlahos i-a identificat pe cei care refuză vaccinarea cu naziștii

„Astăzi vedem în mod constant că mentalitățile naziste predomină. Teoriile naziste pot fi foarte usor asimilate cu ale celor care sunt anti-vaccinisti! Și ele sunt corelate pur și simplu pentru că teoria lui Nietzsche și a lui Hitler este de a elimina toate elementele slabe din societate și de a selecta oamenii sănătoși, pentru a obtine așa-numita Rasă Ariană.

Deci ei sustin ca nu este nevoie de vaccinuri, pentru bolile care or să vină ci de dispariția oamenilor prin selectie naturala pentru a rămâne oameni sănătoși până la urmă.

Un stat liber, un guvern liber și o democrație nu vor permite aceasta mentalitate (cum este a celor antivaccin n.n.) Să fim cetățeni liberi de mentalitățile naziste și fasciste. Amin!”

După cum s-a subliniat cu altă ocazie, această predică este produsul unui mod de gândire propagandistic: Prin aplicarea principiului inversării, Mitropolitul Ierotheos, prietenul lui Teofan de la Iaşi, a întors realitatea cu susul în jos și a atribuit calitatile celor care refuza vaccinarea, acelora care guvernează, tocmai acelora care servesc regimul medical al dictaturii sanitare!

Astfel, dictatura sănătății, care se potrivește doar celor care promovează și susțin vaccinarea obligatorie directă sau indirectă cu vaccinuri experimentale și potențial dăunătoare sănătății, este întoarsă cu susul în jos ca un tertip pentru gardienii batjocoritori ai celui mai prețios dar al omului: auto-determinarea sa.”

Metoda lui Ierotheos Vlahos e diabolică şi veche de când lumea. Slujitorii diavolului, cei care-i torturau sălbatic pe Sfinţii Mucenici, îi acuzau pe aceştia de vrăjitorie, când Dumnezeu intervenea şi făptuia o minune.

Selecţie şi editare: Felix