Selectați pagina

Mitropolitul Ieremia: Ecumenismul e o mişcare satanică vicleană

Mitropolitul Ieremia: Ecumenismul e o mişcare satanică vicleană

Ierarhul Bisericii Ortodoxe Greacă, Mitropolitul Ieremia la Gortinei, s-a adresat mirenilor cu un mesaj special.

“Fraţii mei, sunteţi creştini ortodocşi, care aţi primit botezul ortodox de la un preot ortodox. Cu tărie ţineţi-vă de credinţă ortodoxă, aşa cum ne-a fost ea predată nouă de părinţii noştri. Credinţa cea care a fost urmată de bunicii noştri.

La moment există o mişcare satanică vicleană, care doreşte să amestece credinţa noastră ortodoxă cu alte credinţe false, să o schimbe şi să ne ducă pe noi spre piezare. Această mişcare are numele de “ecumenism”. Această nu e pur şi simplu o erezie, ci e o făcătură rea care cuprinde toate ereziile şi erorile de credinţă. Aceasta e “erezia ereziilor”. Ecumenismul e susţinut şi promovat de papalitate.

Creştinilor, să ne ţinem cu tărie de credinţa noastră ortodoxă, să o apărăm de orice atac al ereticilor, care sosesc în eparhia noastră. Dar pentru aceasta, voi trebuie să vă cunoaşteţi credinţă, să îi ştiţi dogmele şi adevărurile supreme”.

Sursa: https://inok-arkadiy.livejournal.com/

Urmăritori / Pingbacks

  1. Mitropolitul Ieremia: „Ecumenismul este o mișcare satanică insidioasă” | ganduri din ortodoxie - […] inok-arkadiy.livejournal.com via aparatorul.md […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *